Κατάρα ή σύμπτωση: Το άδοξο τέλος όσων υποδύθηκαν τον Superman

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι το άδοξο τέλος που είχαν αρκετοί από τους ηθοποιούς που υποδύθηκαν τον Superman είτε στην καριέρα τους, είτε στη ζωή τους, δεν ήταν καθόλου τυχαίο και κάνουν λόγο για ...κατάρα!

Ο ηθοποιός που πρωτοφόρεσε την στολή του αγαπημένου υπερήρωα ήταν ο Kirk Alyn, τo 1948, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε και στο sequel του 1950! Ωστόσο, οι μόνοι που γνωρίζουν το όνομα του ηθοποιού είναι οι φίλοι του...ίσως και πολύ «ψαγμένοι» σινεφίλ.

Ο δεύτερος πάλι Superman, George Reeves, βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό. Αν και επισήμως, ο θάνατος του ηθοποιού θεωρήθηκε αυτοκτονία, κάποιοι αναφέρουν πως δολοφονήθηκε.

Τραγικό τέλος όμως είχε και ο Christopher Reeve, ο ηθοποιός που όλοι μας έχουμε συνδέσει με τον ρόλο. Το 1995, ο ηθοποιός έμεινε ανάπηρος μετά από ατύχημα με άλογο και στη συνέχεια άφησε την τελευταία του πνοή το 2004!

Ο Dean Cain σημείωσε επιτυχία στη σειρά «Λόις και Κλαρκ». Μάλιστα, εξαργυρώνοντας την επιτυχία αυτή, συμμετείχε σε 25 ταινίες! Δυστυχώς, όμως, τις θυμάται μόνο ο ίδιος!

«Άπατος» πήγε και ο Brandon Routh, ο Superman του 2006 αφού πέρα από τον ρόλο του στο «Chuck», κανένας δε θυμάται κάποια άλλη ταινία του!