Υπόθεση Μαντλίν: Νέες αποκαλύψεις – Παρακολουθούσε το παιδί ο Γερμανός παιδόφιλος

Ένα τηλεφώνημα από το ίδιο μαγαζί που βρισκόταν η οικογένεια ΜακΚάν, μαρτυρά τα αρρωστημένα σχέδια του Κρίστιαν Μπρίκνερ.

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία σχετικά με την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν έρχονται στην δημοσιότητα, με τον νούμερο ένα ύποπτο, Κρίστιαν Μπρίκνερ, να παρακολουθεί το παιδί και την οικογένειά της!

Η Μαντλίν εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007 από το διαμέρισμα που έμενε στο Αλγκάρβε, ωστόσο φαίνεται πως ο Μπρίκνερ είχε γίνει… σκιά του 3χρονου κοριτσιού και της οικογένειά της.

Η γερμανική εκπομπή «Aktenzeichen XY… Ungelöst» παρουσίασε μια σειρά από αποδείξεις σχετικά με την δράση του Μπρίκνερ στο Αλγκάρβε. Η πλέον σοκαριστική λεπτομέρεια, ήταν πως ο Μπρίκνερ τηλεφώνησε από το τηλέφωνο ενός μπαρ μια ώρα περίπου, πριν την εξαφάνιση της Μαντλίν. Λεπτομέρεια; Εκεί βρισκόταν η Μαντλίν και η οικογένειά της!

Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ

«Το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω αυτή την στιγμή, είναι πως υπάρχουν προπληρωμένες κάρτες τηλεφωνικούχρόνου και μια κλήση που έγινε από τον ύποπτο από το ίδιο μπαρ», δήλωσε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Rudi Cerne στο Focus.

Παράλληλα, οι γερμανικές Αρχές επιμένουν στο σενάριο πως η Μαντλίν είναι νεκρή, έχοντας, όπως τονίζουν, στην κατοχή τους αδιάσειστα στοιχεία που στηρίζουν τον ισχυρισμό τους.

Μάλιστα, έχουν κοινοποιήσει μέσω δυο επιστολών στην οικογένεια ΜακΚάν τις οποίες η Βρετανική Αστυνομία δεν παρέδωσε έγκαιρα!

Πάνω από 8.000 φωτογραφίες βρέθηκαν στο κρησφύγετο του παιδόφιλου

Γερμανός εισαγγελέας μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλυψε πως βρέθηκαν 8.000 φωτογραφίες σε κρησφύγετο του Γερμανού παιδόφιλου Κρίστιαν Μπρίκνερ, του βασικού υπόπτου της υπόθεσης εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚαν.

Ωστόσο οι αρχές δεν έχουν ακόμη στην κατοχή τους κάποιο αδιάσειστο αποδεικτικό στοιχείο που να αποδεικνύει πως ο Μπρίκνερ απήγαγε το τότε 3χρονο κοριτσάκι.