«Bόμβα» των Anonymous: «Ξέρουμε ποιος δολοφόνησε την Νταϊάνα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η διάσημη οργάνωση χάκερ είναι αποφασισμένη να παρουσιάσει αποδείξεις.

Ο θάνατος της Πριγκίπισσας Νταϊάνα παραμένει μέχρι και σήμερα ένα από τα αγαπημένα θέματα συζήτησης των θεωριών συνωμοσίας.

Φαίνεται πως τελικά, ίσως οι εικασίες όλων αυτών των ετών για προσχεδιασμένο θάνατο, να μην ανήκουν και τόσο στην σφαίρα της φαντασίας, καθώς οι Anonymous με μήνυμά τους αναφέρουν ξεκάθαρα πως έχουν αποδείξεις στην κατοχή τους που αναφέρουν πως η Νταϊάνα δολοφονήθηκε.

Το μήνυμα αυτό μεταδόθηκε πριν από λίγες ημέρες, με αφορμή την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ στην Μινεσότα.

Oι Anonymous είναι αποφασισμένοι, σύμφωνα με το μήνυμά τους, να δημοσιεύσουν απόρρητα έγγραφα που σχετίζονται με τους θανάτους της Νταϊάνα, του Τζέφρι Επστάιν αλλά και για την βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας.

Μάλιστα, ο θάνατος της Νταϊάνα σχετίζεται με σεξουαλικά εγκλήματα που συνέβαιναν μέσα στο Μπάκιγχαμ και υπάρχει καταγεγραμμένη μαρτυρία ενός από τα θύματα σε κάμερα!

Το 2002, ο Guardian είχε αναφέρει πως όντως υπάρχει αυτή η κασέτα με την μαρτυρία θύματος, ωστόσο δεν έχει να κάνει με τον θάνατο της Νταϊάνα.

Η Νταϊάνα σκοτώθηκε το 1997 στο Παρίσι σε τροχαίο δυστύχημα μαζί με τον σύντροφό της, Ντόντι Αλ Φαγέντ. Από τότε, οι εικασίες για ανάμειξη των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών αλλά και του Μπάκιγχαμ, είναι άπειρες, ωστόσο οι Anonymous επανέφεραν ξανά στην δημοσιότητα το θέμα.

Πηγή