Δεν άντεξε να συνεχίσει τα ψώνια με την κοπέλα του και αυτοκτόνησε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το ότι οι άνδρες δεν αντέχουν τα ψώνια μαζί με τις γυναίκες είναι γνωστό...

Αλλή η συγκεκριμένη περίπτωση ξεφεύγει από κάθε λογική.

Ο 38χρονος Τάο Χσιάο είχε πάει για ψώνια μαζί με την κοπέλα του σε ένα εμπορικό κέντρο στην ανατολική Κίνα. Μετά από πέντε ώρες, απαίτησε από την φίλη του να πάνε σπίτι.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στην εφημερίδα Daily Mail ότι άκουσαν τον Τάο να λέει στην κοπέλα να πάνε σπίτι γιατί κουβαλούσε πάρα πολλές σακούλες αλλά αυτή αρνήθηκε λέγοντας ότι θέλει να πάει σε ακόμα ένα μαγαζί γιατί είχε προσφορές στα παπούτσια.

Μία μάρτυρας δήλωσε: «Της είπε ότι είχε πάρα πολλά παπούτσια που της φθάνουν για μια ζωή και ήταν ανώφελο να αγοράσει και άλλα». Η μάρτυρας συνεχίζει λέγοντας ότι η γυναίκα άρχιζε να φωνάζει στον Τάο «χαρακτηρίζοντας τον τσιγκούνη που προσπαθεί να χαλάσει τα Χριστούγεννα της» ενώ συμπλήρωσε ότι «ήταν πραγματικά ένας έντονος καβγάς».

Η γυναίκα σταμάτησε να φωνάζει όταν ο Τάο άφησε τις τσάντες κάτω και πήδηξε στο κενό πέφτοντας πάνω στον χριστουγεννιάτικο στολισμό του εμπορικού κέντρου, επτά ορόφους κάτω, σοκάροντας τους παρευρισκόμενους.

Η ασφάλεια του εμπορικού κέντρου κατέφθασε στο σημείο αλλά ο Τάο είχε σκοτωθεί ακαριαία από την πτώση. Ένας πελάτης είπε: «Το άψυχο σώμα του απομακρύνθηκε πολύ γρήγορα. Για την ακρίβεια, στην αρχή έπεσε επάνω σε ένα μεγάλο αστέρι που κρέμονταν και στη συνέχεια βρέθηκε στο πάτωμα με αποτέλεσμα να προξενηθούν καταστροφές στο εμπορικό και να μην χτυπήσει κάποιος άνθρωπος».