ΣΟΚ: Νοσοκόμα αυτοκτόνησε γιατί νόμιζε ότι μετάδωσε τον κορονοϊό (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τέλος στη ζωή της φέρεται να έβαλε μια 34χρονη νοσοκόμα στην Ιταλία, η οποία είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και βρισκόταν σε κατ' οίκον περιορισμό από τις 10 Μαρτίου.

Η 34χρονη Ντανιέλα Τρέτζι, έδινε καθημερινή μάχη μαζί με γιατρούς και συναδέλφους της, στην πολύπαθη Λομβαρδία κατά του θανατηφόρου ιού.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο ANSA, η 34χρονη γυναίκα δούλευε σε νοσοκομείο στη Μόντσα, στην περιφέρεια της Λομβαρδίας και όταν έμαθε πως είναι θετική στον Covid-19 ζούσε με μεγάλο άγχος να μην μολύνει και άλλους ανθρώπους.

Με αφορμή την αυτοκτονία της άτυχης γυναίκας, η εθνική ομοσπονδία νοσηλευτών της Ιταλίας, εξέφρασε τη λύπη της, ενώ τα ιταλικά μέσα τονίζουν πως έχει προηγηθεί ανάλογο συμβάν στη Βενετία

Μέχρι πέντε χρόνια κάθειρξης για τους θετικούς στον ιό, οι οποίοι σπάνε την καραντίνα

Εκτός από την αύξηση του προστίμου από 400 μέχρι 3.000 ευρώ για όποιον μετακινείται από το σπίτι του χωρίς μια σημαντική αιτία, η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε υιοθέτησε ένα ακόμη μέτρο με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας.

Όποιος γνωρίζει ότι είναι θετικός στον κορονοϊό και βγαίνει από το σπίτι του, με στόχο να σπάσει την καραντίνα, στην Ιταλία στο εξής θα τιμωρείται με φυλάκιση από ένα μέχρι πέντε χρόνια, διότι προκαλεί την εξάπλωση της επιδημίας και απειλεί την δημόσια υγεία.

πηγή:newsbomb.gr