Τραγωδία στην Ισπανία – Πατέρας και παιδιά πνίγηκαν σε πισίνα ξενοδοχείου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οικογενειακή τραγωδία στην Ισπανία την παραμονή των Χριστουγέννων. Ένας πατέρας και τα δυο του παιδιά πνίγηκαν στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου έκαναν διακοπές.

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην πισίνα ξενοδοχείου στο θέρετρο Κόστα ντελ Σολ στη νότια Ισπανία, όπου η οικογένεια από τη Βρετανία έκανε διακοπές.

Νεκροί είναι ένας 52χρονος Βρετανός, ο 16χρονος γιος του και η 9χρονη κορούλα του.

Το κοριτσάκι έκανε μπάνιο στην πισίνα και φαίνεται πως ο πατέρας τους και ο μεγάλος του αδερφός το είδαν να πνίγεται και χωρίς δεύτερη σκέψη βούτηξαν για να το σώσουν.

Η αστυνομία έφθασε στο σημείο στο Μίχας, κοντά στη Μάλαγα, νωρίς το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων, αφού δέχθηκε τηλεφώνημα για το τραγικό περιστατικό, ανακοίνωσε μέσω twitter η περιφερειακή κυβέρνηση της Ανδαλουσίας.

Δυστυχώς όμως οι δύτες δεν μπόρεσαν να σώσουν τον πατέρα και τα παιδιά του. Βρήκαν τα πτώματά τους να επιπλέουν στην πισίνα.

«Οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι οι τρεις… ήταν νεκροί και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τους σώσουν» αναφέρεται στην ανακοίνωση, όπου προστίθεται ότι η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τους πνιγμούς, ενώ ψυχολόγοι εστάλησαν στο σημείο για να βοηθήσουν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Πηγή: www.newsit.gr