Τραμπ: Υπερήφανος που συμμετείχε στην ταινία "Μόνος στο Σπίτι 2"

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


"Τιμή" του χαρακτήρισε ο Ντόναλντ Τραμπ τη σύντομη εμφάνιση στη χριστουγεννιάτικη ταινία "Μόνος στο Σπίτι 2, Χαμένος στη Νέα Υόρκη", το 1992.

Ένας στρατιώτης ρώτησε την παραμονή των Χριστουγέννων τον Τραμπ για το θέμα, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ με Αμερικανούς στρατιώτες που βρίσκονται στο εξωτερικό.

“Ήμουν λίγο νεότερος, θα έλεγα”, αφηγήθηκε ο πρώην μεγιστάνας των ακινήτων, που τότε μόλις είχε αποκτήσει το Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη, όπου γυρίστηκαν πολλές σκηνές της ταινίας, στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

“Ήταν προφανώς μια μεγάλη επιτυχία” συνέχισε. “Μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη επιτυχία, μία από τις μεγαλύτερες. Ήταν τιμή μου που συμμετείχα σε κάτι ανάλογο”.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε μια πολύ σύντομη εμφάνιση στην ταινία “Μόνος στο Σπίτι 2, Χαμένος στη Νέα Υόρκη”, που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1992.

Ο ηθοποιός Ματ Ντέιμον είχε πει το 2017 σε συνέντευξη στο περιοδικό “The Hollywood Reporter”, ότι ο δισεκατομμυριούχος δεν έδινε άδεια για γυρίσματα στις εγκαταστάσεις του παρά μονάχα με αντάλλαγμα έναν μικρό ρόλο στην εκάστοτε ταινία.

Πηγή: www.newsit.gr