ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Πάσχει από ελεφαντίαση – Το πόδι της ζυγίζει 31 κιλά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!
https://piraeuspress.gr/wp-content/themes/Newspaper/custom/images/customsocial/fbthumbup.png);">


​Σοκάρουν οι φωτογραφίες της 35χρονης Sadia Abdinur από τη Σομαλία η οποία πάσχει από ελεφαντίαση. Το αριστερό πόδι της νεαρής γυναίκας ζυγίζει πάνω από 31 κιλά καθώς έχει πρηστεί υπερβολικά με αποτέλεσμα να κινείται με πολύ μεγάλη δυσκολία.


Προκειμένου να θεραπευτεί αναγκάζεται να ζητιανεύει στο δρόμο ενώ οι φίλοι της και οι γείτονές της την έχουν απομακρύνει από κοντά τους επειδή πιστεύουν ότι «έχει μέσα της το Διάβολο».

Η άτυχη γυναίκα που είναι μητέρα δύο παιδιών, 9 και 7 ετών, υποφέρει απόσοβαρής μορφής λεμφοίδημα, το οποίο προκλήθηκε από παρασιτική λοίμωξη.

Η ιστορία της έχει συγκινήσει έναν βρετανό χειρουργό ο οποίος προσφέρθηκε να χειρουργήσει τη νεαρή γυναίκα εντελώς δωρεάν.

Για το λόγο αυτό, η φιλανθρωπική οργάνωση Alhidaya International, που εδρεύει στην Αγγλία, προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα, προκειμένου η Sadia να ταξιδέψει στη Μεγάλη Βρετανία, έτσι ώστε ο καθηγητής αγγειοχειρουργικής στο London Postgraduate School of Surgery και το Imperial College Healthcare NHS Trust, Nigel Standfield, να μπορέσει να της κάνει την πολύωρη, αλλά σωτήρια, επέμβαση.



https://piraeuspress.gr/wp-content/themes/Newspaper/custom/images/customsocial/fbthumbup.png);">