Απίστευτο επεισόδιο σε πτήση της Aegean: Ισραηλινοί κατέβασαν με το «έτσι θέλω» δυο επιβάτες!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα απίστευτο επεισόδιο εκτυλίχθηκε στην πτήση A3 928, Αθήνα – Τελ Αβίβ, της Aegean Airlines.

Οι Ισραηλινοί, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία δύο Αραβο-Ισραηλινών, ξεκαθάρισαν στο πλήρωμα του αεροσκάφους ότι δεν θα επιτρέψουν να απογειωθεί το αεροσκάφος με αυτούς τους δύο άνδρες μέσα.

Τόσο το πλήρωμα, όσο και ο πιλότος προετοιμάστηκαν κανονικά για την απογείωση, αλλά όταν όλα ήταν έτοιμα, οι Ισραηλινοί αρνήθηκαν να καθίσουν στις θέσεις τους.

Σύμφωνα με το Israel Radio, που αποκάλυψε το περιστατικό, ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στους Ισραηλινούς και τους Αραβο-Ισραηλινούς επιβάτες που διήρκησε περίπου μία ώρα!

Το πλήρωμα, έχοντας συνειδητοποιήσει ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή, πρόσφεραν στους δύο Αραβο-ισραηλινούς δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχείο για μια νύχτα και δωρεάν εισιτήρια για να πετάξουν την επόμενη ημέρα.

Παρόλα αυτά, οι Ισραηλινοί συνέχιζαν να διαμαρτύρονται και απαιτούσαν από το πλήρωμα να ελέγξει όλους τους επιβάτες, μήπως υπήρχαν και άλλοι Αραβο-ισραηλινοί.

Οι αεροσυνοδοί δεν... υπάκουσαν και τους ξεκαθάρισαν ότι το αεροσκάφος θα απογειωθεί, ακόμα κι αν εκείνοι αρνηθούν να καθίσουν στις θέσεις τους. Τελικά, τα πνεύματα ηρέμησαν...

πηγή: newsit