Ξεπούλησε ο ανεμιστήρας που είχε πίσω της η Ελισάβετ στην συνάντηση με τον Μπόρις Τζόνσον.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όταν ο Μπόρις Τζόνσον πήγε στο Παλάτι του Μπάκινγχαμ για να συναντήσει την Βασίλισσα Ελισάβετ προκειμένου να αναλάβει και επίσημα την πρωθυπουργία της Βρετανίας κάποιος έκλεψε την παράσταση.

Δεν ήταν η Βασίλισσα Ελισάβετ, δεν ήταν ο Μπόρις Τζόνσον, δεν ήταν το φόρεμα της Βασίλισσας, ούτε και η στάση προσοχής και σεβασμού του νέου πρωθυπουργού. Ήταν ένας ανεμιστήρας!

Ο καύσωνας που πλήττει και την Βρετανία αυτές τις μέρες έπρεπε να αντιμετωπισθεί κάπως και στο Παλάτι. Η 93χρονη Ελισάβετ δεν έπρεπε να ζεσταθεί ούτε και να ιδρώσει ειδικά σε τέτοιες στιγμές. Τα social media πήραν φωτιά! Και όχι μόνο! Ο ανεμιστήρας αυτός με το ειδικό design, μάρκας Dyson στην κυριολεξία ξεπούλησε! Σου λέει για να τον έχει η Βασίλισσα, καλός θα είναι!

Ο ανεμιστήρας είναι πίσω από την Βασίλισσα δίπλα από το τζάκι – φωτογραφία Reuters

Το αξίας 500 λιρών γκάτζετ έγραψε ιστορία την περασμένη Τετάρτη και μπήκε στο πάνθεον των ευπώλητων προϊόντων. Βέβαια, όσοι πήγαν σε καταστήματα με την φωτογραφία ανα χείρας και προσπάθησαν να τον αγοράσουν έφυγαν απογοητευμένοι καθώς το συγκεκριμένο μοντέλο που είναι και ιονιστής αέρα πωλείται πλέον μόνο online.

Οι συγκεκριμένοι ανεμιστήρες εφεύρεση του του σερ James Dyson, τον έχουν κάνει εκατομμυριούχο και έχουν βγει και εκτός βρετανικών συνόρων κάνοντας τον Dyson πιο πλούσιο και από την Βασίλισσα!

Πηγή: www.newsit.gr