Ραούλ Μπράβο: Κατάσχονται πέντε σπίτια και τέσσερα αμάξια του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι έρευνες για την υπόθεση “οίκος” με τα “στημένα” παιχνίδια στην Ισπανία συνεχίζονται. Η αστυνομία είναι αποφασισμένη να... φτάσει μέχρι τέλους και μετά τις συλλήψεις που προχώρησε, ζήτησε να υπάρξουν και κατασχέσεις ακινήτων και αυτοκινήτων των υπόπτων. Μεταξύ τους και ο φερόμενος ως “εγκέφαλος” -μαζί με τον Κάρλος Αράντα- Ραούλ Μπράβο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ισπανία, η αστυνομία από το ισπανικό δικαστήριο να κατασχεθούν ακίνητα κι αυτοκίνητα των ατόμων που κατηγορούνται για σύσταση κυκλώματος που έστηνε αγώνες και δωροδοκούσε ποδοσφαιριστές, όπως επίσης και να δεσμευτούν λογαριασμοί τους.

Για τον Ραούλ Μπράβο (εκ των… εγκεφάλων της οργάνωσης) ζήτησε να κατασχεθούν πέντε σπίτια, δύο οικόπεδα, δύο θέσεις πάρκινγκ και τέσσερα αυτοκίνητα (σ.σ. μεσα σε αυτά, μια Μπέντλεϊ και μια Λίνκολν!

Ο δικαστής της υπόθεσης, Ανχελ ντε Πέδρο για την ώρα ζήτησε περισσότερες έρευνες για την υπόθεση και πιο συγκεκριμένα πρόσβαση σε όλους τους υπολογιστές όλων των εμπλεκόμενων. Για την ώρα, πολύ σημαντική είναι η άρση απορρήτου για της τηλεφωνικές κλήσεις του Ραούλ Μπράβο.

Για τον Αραντα, τον έτερο “εγκέφαλο” της οργάνωσης, η αστυνομία ζήτησε την κατάσχεση τριών σπιτιών, μίας θέσης πάρκινγκ και τριών αυτοκινήτων.

Από τον Ινίγκο Λόπεζ, 13 αυτοκίνητα και μια μοτοσυκλέτα.

Από τον Μπόρχα Φερνάντεζ ένα σπίτι κι ένα αυτοκίνητο.

Από τον Αγκουστίν Λασαόσα, δύο σπίτια, ένα γκαράζ, μία αποθήκη και δύο αμάξια.

Από τον Χουάν Κάρλος Γκαλίνδο ένα σπίτι, τρεις θέσεις πάρκινγκ και δύο αποθήκες.

Από τον Εμίλιο Βέγκα ένα σπίτι και δύο αυτοκίνητα.

Πηγή: www.newsit.gr