Κύπρος – «Ορέστης»: «Άναψε ένα κερί για το μωρό» – Έτσι βρήκαν τη μικρή Sierra

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η τελευταία πράξη του δράματος που προκάλεσε σε όλη την Κύπρο ο serial killer "Ορέστης".
Λύγισε ο δύτης που βρήκε στη λίμνη Μεμί το άψυχο κορμάκι της μικρής Sierra.
Συγκλονίζει ο διάλογός του με τον συντονιστή της επιχείρησης.
Μόλις χθες παραδέχτηκε ο Νίκος Μεταξάς ότι στραγγάλισε το παιδί, όπως και τη μητέρα του Mary Rose.

Μια στιγμή που πρέπει να είσαι πολύ δυνατός για να αντέξεις. Ακόμη κι ο έμπειρος δύτης που έπεσε χθες (12.06.2019) στα νερά της λίμνης Μεμί, ο άνθρωπος που ανέλαβε το δύσκολο έργο να βρει το άψυχο κορμάκι της 6χρονης Sierra, δεν άντεξε και λύγισε. Ο serial killer «Ορέστης», ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς αποφάσισε μόλις χθες να ομολογήσει ότι είχε στραγγαλίσει το παιδί, όπως και τη μητέρα του, υποδεικνύοντας το σημείο όπου είχε πετάξει το κορμάκι του. click4more Κύπρος – Ορέστης: Βρέθηκε η σορός της 6χρονης Sierra!

Μόλις ο δύτης βρήκε το παιδί, μίλησε στον συντονιστή της επιχείρησης. Ήταν ο επίλογος του δράματος. Ο επίλογος ερευνών που κράτησαν εβδομάδες, κατά τη διάρκεια των οποίων ο «Ορέστης», κυνικός και αμετανόητος, παραπλανούσε τις αρχές σχετικά με το που είχε πετάξει το άψυχο σώμα του 6χρονου κοριτσιού.

Τον συγκλονιστικό διάλογο ανάμεσα στον δύτη, τον Πάμπο Ομήρου και τον συντονιστή Eduardo Branco, έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρία που βοήθησε τις αρχές στον εντοπισμό και την ανάσυρση του πτώματος από τη λίμνη.

«Άναψε ένα κερί» είναι η πρώτη κουβέντα του δύτη. Όταν ο συνεργάτης του τον ρωτά γιατί, εκείνος λυγίζει. «Για το μωρό. Βαστώ το στην αγκαλιά μου Edward, βαστώ το λαλώ σου» λέει συγκινημένος. Το μόνο που μπορεί να ψελλίσει ο συντονιστής είναι το αυτονόητο: «δεν έχω λόγια».

Μαζί με τον συνταρακτικό διάλογο που ραγίζει καρδιές, η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από την επιχείρηση. Σε μια απ’ αυτές, ο Πάμπος Ομήρου φαίνεται να έχει σηκώσει τα χέρια προς τον ουρανό

Η σορός της μικρής Sierra, που είχε εξαφανιστεί μαζί με τη μητέρα της Mary Rose τον Μάιο του 2018, βρέθηκε στη λίμνη Μεμί σε βάθος έξι μέτρων. Το πρώτα της μητέρας της βρέθηκε στις 14 Απριλίου. Ήταν η αρχή του τέλους για την πορεία θανάτου που ακολουθούσε ο «Ορέστης», όπως εμφανιζόταν στα θύματά του ο Νίκος Μεταξάς.

Αρχικά, ο «Ορέστης» είχε αρνηθεί πως σκότωσε το παιδί. Είχε υποστηρίξει πως η μικρή Sierra είχε πεθάνει από τον εμετό της και πως εξαφάνισε το πτώμα της αλλά επί δυο μήνες αρνούνταν να αποκαλύψει το που. Μόνο το πρωί της Τετάρτης (12.06.2019) όταν τον οδήγησαν ξανά στη λίμνη Μεμί, αποφάσισε να πει που είχε πετάξει το πτώμα του παιδιού. Αμέσως βούτηξε ο δύτης και βρήκε τη σορό του παιδιού τυλιγμένη με σεντόνι, δεμένη με σχοινί και τσιμέντο, σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη κληθεί στην Κύπρο από τη Βρετανία ο ιατροδικαστής Ανδρέας Μαρνερίδης για τη διενέργεια της νεκροτομής.

Ο «Ορέστης», ο serial killer που «πάγωσε» όλη την Κύπρο με τα εγκλήματά του, έχει σκοτώσει πέντε γυναίκες και δυο παιδιά.

Με πληροφορίες και από cyprustimes.com

Πηγή: www.newsit.gr