Μέση Ανατολή – τύμπανα πολέμου: Νεκροί 8 Παλαιστίνιοι και 3 Ισραηλινοί – Video

Στους 11 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρώ από την κλιμάκωση της σύρραξης ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστινίους στη Μέση Ανατολή.

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα Κυριακή (5.5.2019) στην πόλη Ασκελόν στο νότιο Ισραήλ που βρέθηκε στο στόχαστρο επίθεσης ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας προς το ισραηλινό έδαφος, σε μία νέα ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή.

Ο θάνατος των δύο Ισραηλινών ανέβασε σε 11 τον αριθμό των ανθρώπων που σκοτώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην περιοχή. click4more Τύμπανα πολέμου στη Μέση Ανατολή! Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στη Λωρίδα της…

Ανταποδίδοντας τα πυρά το Ισραήλ εξαπέλυσε αεροπορικές επιδρομές στα παλαιστινιακά εδάφη.

Οκτώ Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους στη Λωρίδα της Γάζας στη διάρκεια των ισραηλινών αντιποίνων.

Click4more: Νεκρό ένα βρέφος και η έγκυος μητέρα του στη Λωρίδα της Γάζας! Διαψεύδει το Ισραήλ και κατηγορεί τη Χαμάς

Στο μεταξύ, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Γάζας δήλωσε πως δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή στη Λωρίδα της Γάζας, καθώς το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον παλαιστινιακό θύλακα σε απάντηση για την εκτόξευση περίπου 200 ρουκετών στην επικράτειά του.

Ο εκπρόσωπος διευκρίνισε πως οι δύο κορυφαία μέλη της οργάνωσης Χαμάς, ο Μπιλάλ αλ – Μπάνα και ο Αμπντουλάχ Αμπού αλ – Άτα, επλήγησαν από ισραηλινή επιδρομή στο ανατολικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας χωρίς να δίνει άλλες διευκρινίσεις.

Ωστόσο, ένας διοικητής της Χαμάς, ο Χάμεντ Άχμεντ Αμπέντ Χούντρι, υπεύθυνος για την οικονομική ενίσχυση της οργάνωσης από το Ιράν, σκοτώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Πηγή: www.newsit.gr