Μάνα έχυνε χλωρίνη στα αφτιά της κόρης της μέχρι το παιδί να ματώσει και το χαράκωνε με ξυράφια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απερίγραπτα βασανιστήρια περνούσε ένα μικρό κορίτσι στα χέρια της ίδιας του της μητέρας, η οποία το “έλουζε” με χλωρίνη και υγρό σαπούνι και το χαράκωνε με ξυράφι επειδή, όπως έλεγε, δεν αισθανόταν αγάπη για το παιδί της.

Η υπόθεση της Elif K από την Κωνσταντινούπολη εξόργισε όλη την Τουρκία, επειδή όταν η μητέρα ερευνήθηκε 2 φορές από την αστυνομία, εκείνη την απελευθέρωσε και της επέτρεψε να είναι με την κόρη της, τη μικρή Eylul Miray.

Την τρίτη φορά που πήγε το παιδί της στο νοσοκομείο, παραδόθηκε στις αρχές και παραδέχτηκε πως ξεκίνησε να τη βασανίζει από την ηλικία του 1 μήνα.

Ο Elif δήλωσε στους εισαγγελείς: “Δεν μπορούσα να αγαπήσω την κόρη μου, δεν ένιωθα καλά μαζί της. Γι’ αυτό αποφάσισα να την βασανίσω.”

“Όταν ήταν ενός μηνός, έβαλα χλωρίνη και υγρό σαπούνι στα αυτιά της, τη μύτη της και τον αφαλό της μέχρι που άρχισε να αιμορραγεί.”

‘Τότε την πήγα στο νοσοκομείο. Όταν την φέραμε πίσω στο σπίτι, συνέχισα να την βασανίζω. Την έλουσα ξανά με χλωρίνη και σαπούνι και την χαράκωσα με ξυράφι στο κεφάλι, τα μάτια, τα πόδια, τα χέρια και το στήθος.”

“Όταν ήταν στο νοσοκομείο, έβαλα το υγρό σαπούνι στις φλέβες της.”

Η Elif, η οποία ζούσε μαζί με τον σύζυγό της Eray K. και τα τρία παιδιά τους, εμφανίστηκε στις αρχές όταν το μικρότερο παιδί της, η Eylul, αρρώσταινε συνέχεια.

Ο πατέρας της την πήρε σε γιατρό, αφότου άρχισε να αιμορραγεί από τα αυτιά και τον αφαλό και διαπίστωσε ότι είχε μώλωπες σε όλο το σώμα της. Ωστόσο, ο γιατρός δεν μπόρεσε να διαγνώσει το πρόβλημα.

Όταν η κατάστασή της επιδεινώθηκε, το τότε 9 μηνών μωρό μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Κωνσταντινούπολης.

Αφότου οι γιατροί τη διέγνωσαν με κάταγμα κρανίου και είδαν τις γρατσουνιές και τους μώλωπες σε όλο το σώμα της, άρχισαν να υποψιάζονται και ήρθαν σε επαφή με την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε την έρευνα.

Η Elif συνελήφθη και ανακρίθηκε, αλλά αργότερα απελευθερώθηκε αφού έπεισε τους αστυνομικούς για την αθωότητά της.

Η υγεία της Eylul συνέχισε να επιδεινώνεται και μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο τον περασμένο Αύγουστο. Η Elif συνελήφθη για δεύτερη φορά, αλλά αργότερα απελευθερώθηκε ξανά.

Όταν το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τρίτη φορά, οι γιατροί αρνήθηκαν να επιτρέψουν στην Elif να δει το παιδί της και το μωρό άρχισε να αναρρώνει.

Όταν οι υποψίες εναντίον της άρχισαν να πληθαίνουν, η Elif μπήκε σε ένα αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί. Αφού ομολόγησε τα πάντα, πρόσθεσε ότι η ομολογία της την ανακούφισε.

Δεν χωρά ανθρώπινος νους την φρικαλεότητα των βασανιστηρίων που έζησε αυτό το άτυχο αγγελούδι από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας. Άλλες μητέρες παλεύουν για χρόνια ν’ αποκτήσουν ένα παιδάκι κι άλλες τα βασανίζουν σαν δαίμονες.