Τρανσέξουαλ άντρας άκουγε σχόλια ότι δεν μπορεί να κάνει παιδί αλλά τελικά γέννησε και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας τρανσέξουαλ άντρας που έφερε στον κόσμο ένα μωρό, λέει δέχθηκε άσχημα σχόλια από αγνώστους λόγω της εγκυμοσύνης του.

Ο 28χρονος Wyley Simpson που ζει στο Τέξας με τον αρραβωνιαστικό του, τον 28χρονο Stephen Gaeth, άρχισε να αλλάζει κι από γυναίκα να γίνεται άντρας σε ηλικία 21 ετών.

Παρόλο που ξεκίνησε θεραπεία με τεστοστερόνη και ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδί καθώς είχε σταματήσει να έχει περίοδο, ο Simpson ανακάλυψε ότι είχε μείνει έγκυος τον Φεβρουάριο του 2018.

Παρόλο που στην αρχή δεν ήταν έτοιμοι να γίνουν γονείς, ο Wyley απόλαυσε την εγκυμοσύνη του, αν και δεχόταν καθημερινά άσχημη κριτική από αγνώστους.

Τον Σεπτέμβριο του 2018, ο Wyley γέννησε τον γιο του Rowan μέσω καισαρικής και παραδέχεται ότι μπορεί να ξεπέρασε όλα τα αρνητικά σχόλια, ωστόσο δεν θα ήταν σε θέσει να ξαναπεράσει κάτι τέτοιο.

“Δεν βλέπεις καθημερινά έναν έγκυο άντρα να περπατάει στο δρόμο,” είπε ο Wyley.

Ο Wyley, ο οποίος είχε υποβληθεί ήδη σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει το στήθος του, κάτι που δεν του επέτρεπε να θηλάσει, έχει σκοπό να κάνει πλήρη εγχείρηση αλλαγής φύλου στο μέλλον για να δημιουργήσει ένα πέος.

Ο Wyley ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος στις 11 εβδομάδες.

‘Ήμουν αγχωμένος και άρχισα να κλαίω. Δεν ήξερα τι να κάνω,” είπε για την έκπληξη που ένιωσε όταν ανακάλυψε την εγκυμοσύνη του.

“Εκτός του ότι ήταν η πρώτη φορά που έμεινα έγκυος, δεν ήξερα πώς θα το έπαιρναν οι γύρω μου κι αυτό με άγχωνε ακόμα περισσότερο.”

“Έχοντας περάσει στη διαδικασία της αλλαγής από την ηλικία των 21 ετών, το να μείνω έγκυος μου θύμιζε τα θηλυκά μου χρόνια.”

“Όμως άξιζε τον κόπο. Ο Rowan μας έκανε μπαμπάδες και δεν θα το άλλαζα με τίποτα αυτό.”

διαφορετικό