Michael Jackson: Δεν τον πτοούσε τίποτα – Ασέλγησε σε 13χρονο καρκινοπαθή.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για όσα έκανε ο Μάικλ Τζάκσον. Η τελευταία αποκάλυψη αφορά ένα 13χρονο αγόρι με καρκίνο το οποίο απεικονίζεται σε βίντεο να λέει σε αστυνομικούς για τα δεινά που πέρασε στα χέρια του Βασιλιά της Ποπ.

«Ήθελε να μου δείξει πως να αυνανίζομαι. Του είπα όχι και είπε ότι θα το έκανε ο ίδιος για μένα», με αυτά τα λόγια ο 13χρονος τότε Gavin Arvizo περιγράφει στον αστυνομικό τα όσα πέρασε στα χέρια του Michael Jackson. Το παιδί φαίνεται τρομοκρατημένο και μιλάει στους αστυνομικούς του τμήματος της Σάντα Μπάρμπαρα οι οποίοι προσπαθούν να τον κρατήσουν ήρεμο.

Με φωνή που ίσα ακούγεται το παιδί απαντάει στις ερωτήσεις. Ο αστυνομικός τον ρωτάει αν ο Τζάκσον τελικά το έκανε για εκείνον και το παιδί καταρρέει. «Έβαλε τα χέρια του στο παντελόνι μου», λέει εννοώντας μέσα από το παντελόνι του. Και ταραγμένος αρκετά συνεχίζει: «Άρχισε να παίζει με το μόριό μου. Του είπα ότι δεν ήθελα. Του είπα να μην το κάνει αλλά αυτός συνέχιζε».

Με αυτές τις καταγγελίες είχε δικαστεί ο Μάικλ Τζάκσον το 2005 για ασέλγεια ανηλίκου αλλά τελικά αθωώθηκε αφού κάποια από τα παιδιά τότε που τον είχαν κατηγορήσει άλλαξαν τις καταθέσεις τους. Όμως, με βάση το πρόσφατο ντοκιμαντέρ του HBO, Leaving Neverland,  κάποια από αυτά τα παιδιά περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια ως ενήλικες πια τα πάνδεινα που πέρασαν στα χέρια του.Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο

Πηγή: www.newsit.gr