Μάνα μαζί με τον εραστή της βίασαν και σκότωσαν την 4χρονη κόρη της και είπαν πως το παιδί πνίγηκε στην πισίνα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια μάνα και ο φίλος της συνελήφθησαν για τον βιασμό και τη δολοφονία της 4χρονης κόρης της, αφότου ισχυρίστηκαν ότι το κορίτσι πνίγηκε στην πισίνα τους.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Bianca Xiomara Godoy από την Αργεντινή μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο κοντά στο Μπουένος Άιρες, όπου οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα για να σώσουν το μικρό κορίτσι.

Η μητέρα της, η 25χρονη Viviana Beatriz Roldan και ο φίλος της, ο 23χρονος Federico Sebastian Espinoza, δήλωσαν στο προσωπικό του νοσοκομείου ότι βρήκαν την Bianca αναίσθητη στην πισίνα του σπιτιού τους.

Το σώμα της Bianca είχε ορατά σημάδια κακοποίησης, τα οποία πιθανώς να προκλήθηκαν από ζώνη, και είχε εκδορές στο λαιμό και μώλωπες στο πρόσωπό της.

Από την νεκροψία φάνηκε επίσης ότι η Bianca ήταν δεμένη από τους αστραγάλους και τους καρπούς της.

Η αστυνομία είπε επίσης ότι το μικρό κορίτσι είχε εσωτερικά τραύματα στον πρωκτό, τα οποία αποδεικνύουν πως το παιδί είχε βιαστεί.

Οι αστυνομικοί αμφισβήτησαν τόσο την Roldan όσο και τον Espinoza για το θάνατο του μικρού κοριτσιού.

Μετά από έρευνα για την αιτία θανάτου της, η αστυνομία δήλωσε ότι η Bianca υπέστη βίαιο τραύμα στο κεφάλι της ενώ έτρωγε, γεγονός που της είχε προκαλέσει πνιγμό.

Ένας τοπικός αστυνομικός στο ειδησεογραφικό πρακτορείο InfoCanuelas ότι δεν είχε λόγια για να περιγράψει την εν λόγω κακοποίηση.

“Αυτό που έκαναν είναι απερίγραπτο. Δεν μπορούσα να δω τις φωτογραφίες του κακοποιημένου σώματος του κοριτσιού…”

Η αδελφή της Roldan, η Micaela Ibanez, είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Cronica ότι η οικογένειά τους δεν είχε δει τη Bianca από τότε που η μητέρα του κοριτσιού είχε αρχίσει να βγαίνει με τον Espinoza, πριν από ένα χρόνο.

Είπε, επίσης, ότι ο βιολογικός πατέρας της Bianca προσπαθούσε να πάρει την επιμέλεια του παιδιού.

“Η Viviana άλλαξε εντελώς από τότε που άρχισε να βγαίνει με τον Federico, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Πριν από αυτόν, ήμασταν μαζί όλη την ώρα, αλλά μετά εκείνος δεν την άφηνε να δει κανέναν από την οικογένειά μας,” είπε η Ibanez.

Η Ibanez ισχυρίστηκε επίσης ότι η Espinoza χτυπούσε και την αδελφή της και την ανάγκαζε να πουλάει ναρκωτικά.

Μια αληθινή μάνα οφείλει να προστατεύει το παιδί της από κάθε κίνδυνο κι όχι να βάζει τον κίνδυνο μέσα στο σπίτι της. Καλό ταξίδι στ’ αγγελούδι…