Μάνα μαζί με τον εραστή της ανάγκαζε την 6χρονη κόρη της να συμμετέχει σε πάρτι οργίων μαζί με παιδόφιλους

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Παιδεραστές έκαναν ομαδικό σεξ με ένα να κορίτσι ηλικίας έξι ετών μαζί με τη μητέρα του, τον πατριό του και δύο άλλους άνδρες και της έδωσαν ναρκωτικά κατά τη διάρκεια του «πάρτι των οργίων».

Ο 51χρονος Tracey Coulter, ένας από τους άνδρες που συμμετείχαν στην «σοκαριστική» σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού, έλαβε ποινή φυλάκισης 21 ετών, σύμφωνα με το Perth Now.

Ο Coulter είπε ότι γνώρισε τη μητέρα και τον πατριό του κοριτσιού ως «swingers» και ότι βίασαν το παιδί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο πάρτι των οργίων.

Το κορίτσι, το οποίο ήταν τότε 6 ετών, αναγκαζόταν να παρακολουθεί πορνό, να καπνίζει μεθαμφεταμίνη και να κάνει ντους με τους ενήλικες.

Επίσης, αναγκαζόταν να παρακολουθεί και να συμμετάσχει σε σεξουαλικές πράξεις με την ομάδα, μερικές από τις οποίες καταγράφηκαν σε βίντεο, σύμφωνα με το Perth Now.

Ο δικαστής Bruce Goetze είπε την Παρασκευή ότι η εν λόγω κακοποίηση ήταν μία από τις χειρότερες που έχουν ακουστεί στα δικαστήρια της Δυτικής Αυστραλίας.

“Αυτό ήταν ό,τι πιο διεστραμμένο υπέστη ένα μικρό παιδί…,” είπε ο δικαστής Goetze.

“Ήταν απαράδεκτες, αποτρόπαιες και εξευτελιστικές οι πράξεις τους.”

Το παιδί αναγκάστηκε να συμμετέχει στα πάρτι οργίων τρεις φορές, με την τελευταία να λαμβάνει χώρα στα γενέθλια του κοριτσιού ως «δώρο» από τον πατριό της.

Η κακοποίηση αποκαλύφθηκε όταν ένα stick USB που περιέχει σοκαριστικά βίντεο βρέθηκε από έναν υπάλληλο ενός ξενοδοχείου, ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία.

br