Πατέρας σκότωσε την 4 μηνών κόρη του επειδή τον διέκοψε την ώρα που έβλεπε μπάλα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας πατέρας σκότωσε την 4 μηνών κόρη του επειδή τον διέκοψε την ώρα που έβλεπε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στην τηλεόραση.

Ο 33χρονος Neil Smith σκότωσε την κόρη του Hope Sofia την ώρα που την πρόσεχε ενώ η σύζυγός του την είχε αφήσει μόνη μαζί του για πρώτη φορά. Μόλις δέκα λεπτά αφότου τον πήρε τηλέφωνο για να ελέγξει την κόρη της, η Nicola έλαβε μια κλήση από τον άντρα της που της έλεγε ότι το μωρό δεν αναπνέει.

Η μητέρα πήγε αμέσως στο σπίτι τους στο West Midlands και η Hope μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου τέθηκε σε τεχνητό κώμα. Όμως η μικρούλα είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στον εγκέφαλο, τα οποία προκλήθηκαν την ώρα που ο πατέρας της τη χτυπούσε βίαια στον καναπέ.

Ο Smith καταδικάστηκε σε τουλάχιστον 13 χρόνια φυλάκισης. Σε μια δήλωσή της, η μητέρα του μικρού κοριτσιού είπε: “Η κόρη μου ήταν τα πάντα για μένα, την αγαπούσα και θα την αγαπώ για πάντα.Όταν γεννήθηκε ένιωθα ολοκληρωμένη και όταν πέθανε ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου.”

“Δεν μπορώ να τον συγχωρήσω γι’ αυτό που έκανε. Τον αγαπούσα αυτόν τον άνθρωπο αλλά μετά το θάνατο της κόρης μου νιώθω κενή μέσα μου. Δεν θα ‘χω ποτέ την ευκαιρία να την καμαρώσω νυφούλα, δεν θα τη δω να γίνεται μητέρα. ”

Ένα τεσσάρων μηνών μωρό έχασε τη ζωή του από τον ίδιο του τον πατέρα με αφορμή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Τέτοια περιστατικά σε κάνουν να νιώθεις ντροπή για το ανθρώπινο είδος. Καλό ταξίδι στο αγγελούδι…

διαφορετικό

br