Ο Κερκ Ντάγκλας στα 101 του και είναι ακόμα τρελά ερωτευμένος με την 99χρονη γυναίκα του μετά από 64 χρόνια γάμου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά από 64 χρόνια ευτυχισμένου γάμου, ο Kirk Douglas και η σύζυγός του είναι ακόμα αχώριστοι.Το ηλικιωμένο ζευγάρι εντοπίστηκε την ώρα που απολάμβανε μία ζεστή και χαλαρή μέρα στο Λος Άντζελες.

Ο Douglas, 101 ετών, και η σύζυγός του Anne Buydens, 99 ετών, πήγαν βόλτα με αναπηρικές καρέκλες τις οποίες έσπρωχναν οι φροντιστές τους.

Ο αστέρας του Χόλιγουντ, Douglas, παντρεύτηκε την πρώην ηθοποιό και παραγωγό το 1954, ένα χρόνο πριν παίξει στην την ταινία Lust for Life ως Vincent van Gogh.

Ο Douglas φορούσε ένα λευκό πουκάμισο με μπλε παντελόνι και σύζυγός του φορούσε πράσινη μακρυμάνικη μπλούζα και τα πόδια της ήταν καλυμμένα με μια γκρι κουβέρτα.

Ο ηθοποιός θα γίνει το Δεκέμβριο 102 ετών, αλλά εξακολουθεί να προσπαθεί να είναι δραστήριος – και ο γιος του, ο  Michael Douglas, αποκάλυψε φέτος ότι ο πατέρας του εξακολουθεί να αθλείται με έναν personal trainer.

Ο 73χρονος ηθοποιός είπε στην τηλεοπτική σειρά Lorraine Kelly: “Έχει ακόμα γυμναστή. Αθλείται ακόμα και στα 101 χρόνια του.”

“Θυμάμαι όταν ο μπαμπάς ήταν 90 ετών είχε έναν γυμναστή με τον οποίο συνεργάστηκε για περισσότερο από 40 χρόνια, τον Mike Abrams.”

“Πήγα μια μέρα να τον δω, γύρω στα 90 του ήταν, και δεν ήταν καλά. Τότε τον ρώτησα ‘Μπαμπά, τι συμβαίνει; Δεν φαίνεσαι καλά.’ κι εκείνος μου είπε, ‘Αχ, ο Mike πέθανε.’

“Του είπα ότι λυπάμαι που πέθανε ο Mike και όταν τον ρώτησα ‘Πόσο χρονών ήταν ο Mike;’ ο μπαμπάς μου απάντησε ’94′”.

Παρά τη μεγάλη ηλικία τους, ο Kirk Douglas και η σύζυγός του απολαμβάνουν να περνάνε χρόνο μαζί γι’ αυτό προσπαθούν να κάνουν τις βόλτες τους όσο πιο συχνά μπορούν. Μακάρι όλα τα ζευγάρια να ήταν τόσο αγαπημένα όσο ο Douglas και η Buydens!

διαφορετικό