Απίστευτη φρικαλεότητα: Πέταξαν το κομμένο κεφάλι της στο δρόμο. – video

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκάρει η υπόθεση απαγωγής της συζύγου ενός επιχειρηματία, καθώς οι δράστες πέταξαν το κομμένο κεφάλι της σε δρόμο του Μεξικού.

Το πτώμα της Σουζάνα Καρέρα εντοπίστηκε μέσα σε σακούλα, αποκεφαλισμένο, σε δρόμο της πόλης Coatzacoalcos, όπου η άτυχη γυναίκα ζούσε με την οικογένειά της.

Στο κομμένο κεφάλι της βρέθηκε σημείωμα που έγραφε: “Αυτό συνέβη επειδή ο άνδρας μου καθυστερούσε και δεν πλήρωνε τα λύτρα”.

Η στιγμή που η Σουζάνα Καρέρα απήχθη καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Πήγαινε σε φιλικό της σπίτι, για να παραλάβει ένα από τα παιδιά της.

Πηγές της αστυνομίας ανέφεραν ότι ενώ η γυναίκα ετοιμαζόταν να χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού, ένα αυτοκίνητο εμφανίστηκε από το πουθενά και ένας άντρας την άρπαξε και την ανάγκασε να επιβιβαστεί στο όχημα.

Μία εβδομάδα αφότου εξαφανίστηκε, τα απομεινάρια της βρέθηκαν σε σακούλα στο δρόμο στην Coatzacoalcos, στην ανατολική πολιτεία της Veracruz μαζί με το σημείωμα από τους φερόμενους ως απαγωγείς.https://video.dailymail.co.uk/video/mol/2019/02/18/769476651880067706/1024x576_MP4_769476651880067706.mp4

Ο σύζυγος της άτυχης Σουζάνα Καρέρα, είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας προϊόντων αλουμινίου Pexaluminio και προς το παρόν δεν είναι γνωστό τι ακριβώς έγινε με τους απαγωγείς, αλλά και γιατί δεν τους έδωσε τα χρήματα που ζητούσαν.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι δράστες απαίτησαν από τον σύζυγο λύτρα ύψους 4 εκατ. πέσος (165.000 ευρώ) για να την απελευθερώσουν.

Λίγες ώρες αργότερα, ο σύζυγος επιβεβαίωσε στο Facebook την άγρια δολοφονία και ευχαρίστησε όσους στάθηκαν στο πλευρό του.

πηγή: Mirror

Πηγή: www.newsit.gr