Νταήδες «σάπισαν στο ξύλο» 15χρονο μαθητή και του έσπασαν τα γυαλιά στο πρόσωπο για να σπάσουν πλάκα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα 15χρονο αγόρι παραλίγο να τυφλωθεί όταν δυο νταήδες συμμαθητές του το χτύπησαν άσχημα στο πρόσωπο προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Ο πατέρας του Nathaniel Dryden, από το Derbyshire, φοβάται ότι ο γιος του εκτός από τα σωματικά τραύματα θ’ αποκτήσει και ψυχολογικά, τα οποία θα τον σημαδεύουν σε όλη του τη ζωή.

“Η πρώτη επίθεση ήταν στις 23 Ιανουαρίου. Ένα παιδί πλησίασε τον γιο μου και άρχισε να τον χτυπάει αρκετές φορές χωρίς λόγο. Την Τετάρτη δέχθηκε άλλη μία επίθεση, από ένα δεύτερο αγόρι που τον χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές,” είπε ο πατέρας.

“Τα γυαλιά του έσπασαν και αυτό του προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς στο πρόσωπό του.”

“Το σώμα του ήταν γεμάτο αίμα, τόσο που νόμιζε ότι θα πεθάνει από αιμορραγία.”

Το σχολείο τηλεφώνησε στην αστυνομία και ο Nathaniel μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δέχθηκε την κατάλληλη φροντίδα για τις ουλές και τους μώλωπές του, αλλά ο πατέρας του πιστεύει ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεπεράσει τον ψυχολογικό αντίκτυπο του εκφοβισμού.

“Είναι πολύ τυχερός που δεν τυφλώθηκε. Τα σπασμένα του γυαλιά θα μπορούσαν να είχαν κάνει σοβαρή ζημιά στα μάτια του. Είμαι συντετριμμένος από αυτό που συνέβη.”

“Κανένας πατέρας δεν θέλει να βλέπει το παιδί του έτσι.”

“Η σύζυγός μου, μου έστειλε ένα βίντεο από την πρώτη επίθεση, η οποία κοινοποιήθηκε στα social media. Νομίζω ότι θα πρέπει να αρχίσουμε άμεσα να ψάχνουμε για ένα νέο σχολείο.”

Το μπούλινγκ δεν είναι τωρινή υπόθεση, αλλά ειδικά στις μέρες μας στις μικρές ηλικίες έχει εξελιχθεί σε μάστιγα. Ο εκφοβισμός αρχίζει από το σπίτι, γι’ αυτό πρέπει όλοι οι γονείς να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας, είτε είναι θύτες είτε θύματα, για να τα στηρίζουμε και να τα μαθαίνουμε να δέχονται τη διαφορετικότητα των άλλων παιδιών και να αγαπάνε τον εαυτό τους. Μόνο όταν υπάρχουν γονείς που αδιαφορούν για τα παιδιά τους έχουμε τέτοια κρούσματα.

διαφορετικό