Γκέι παιδόφιλος συνελήφθη επειδή σχεδίαζε με τον εραστή του να βιάσουν κοριτσάκι 3 ετών

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στη δημοσιότητα δόθηκαν σοκαριστικά μηνύματα που αποκαλύπτουν πώς δύο άνδρες από τη Φλόριντα σχεδίαζαν να δώσουν ναρκωτικά σε ένα κοριτσάκι 3 ετών και μετά να το βιάσουν.

Ο 37χρονος Lafe Best συνελήφθη την Τρίτη επειδή σχεδίαζε να βιάσει το μικρό κορίτσι με τον εραστή του, τον 39χρονο Benjamin Worster.

Η αστυνομία άρχισε την έρευνα όταν η μητέρα του κοριτσιού βρήκε τα σοκαριστικά μηνύματα στο τηλέφωνο του Worster.

Η μητέρα μαζί με την κόρη της είχαν μετακομίσει στο διαμέρισμα του Worster τον περασμένο Δεκέμβριο.

Όμως λίγο μετά τη μετακόμισή τους, η μικρούλα είπε στη μητέρα της ότι ο Worster “την είχε αγγίξει”.

Στις 17 Δεκεμβρίου, όταν Worster μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από υπερβολική δόση ναρκωτικών, η μητέρα του κοριτσιού βρήκε στο τηλέφωνό του τα μηνύματα που αντάλλασσε με τον εραστή του, στα οποία σχεδίαζε την αρρωστημένη σεξουαλική επίθεση στην κόρη της.

“Είναι μόνη μητέρα και έχει μία 3χρονη κόρη. Δεν είναι μια πολύ καλή μητέρα και αγνοεί συνέχεια την κόρη της. Τη 2η μέρα της γνωριμίας μου με την κόρη, το παιδί έτρεξε για να μου δώσει μια αγκαλιά και έχωσα το κεφάλι της ακριβώς στον καβάλο μου. Πρέπει να κανονίσω να το βλέπει δήθεν κατά λάθος για να προετοιμάσω το έδαφος… Μάλλον θα την αποπλανήσω καθώς βλέπουμε τηλεόραση,” ήταν μερικά από τα μηνύματα που αντάλλαξε ο Worster με τον εραστή του.

Η αστυνομία δημοσίευσε ένα μέρος των αηδιαστικών μηνυμάτων για να προειδοποιήσει τους γονείς σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι παιδόφιλοι προσεγγίζουν ανήλικα παιδιά για να τα κακοποιήσουν.

“Τα περισσότερα μηνύματα που αντάλλαξαν ο Worster και ο Best δεν δημοσιεύθηκαν γιατί είναι άκρως σοκαριστικά,” είπε η αστυνομία.

Αφότου συνέλαβαν τον Best, οι αστυνομικοί έψαξαν το σπίτι του και βρήκαν παιδική πορνογραφία στο κινητό του τηλέφωνο.

Μακάρι να σαπίσουν στη φυλακή ώστε να μην κινδυνεύσει κανένα παιδί στο μέλλον!