Άντρας ξυλοκόπησε το 14 μηνών μωρό της ερωμένης του και έκοψε τη γλώσσα του με ψαλίδι


Η αστυνομία συνέλαβε έναν άντρα που έκοψε τη γλώσσα ενός μικρού παιδιού και του προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς στο σώμα του.

Ο Scott Edwards και η μητέρα του παιδιού, η Holly Cota, μεταφέρθηκαν σε φυλακές της Ιντιάνα για κακοποίηση παιδιού, αφότου το 14 μηνών αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κομμένη γλώσσα και μώλωπες σε όλο του το σώμα.

Το ζευγάρι δήλωσε επίσης ότι ο τραυματισμός του παιδιού στους όρχεις ήταν από ένα παιχνίδι, κάτι που δεν πίστεψαν οι γιατροί του νοσοκομείου.

“Το ζευγάρι ανέφερε πως το σχίσιμο της γλώσσας ήταν από δάγκωμα, όμως οι ιατροί του νοσοκομείο επιβεβαίωσαν πως έγινε από κάποιο εργαλείο, ενδεχομένως ψαλίδι,” σύμφωνα με την ένορκη δήλωση.

Η μητέρα δήλωσε στις αρχές ότι οι τραυματισμοί προκλήθηκαν όταν ο φίλος της, ο Edwards, πρόσεχε το παιδί.

Η Chelsie Loose, η οποία υπήρξε οικογενειακή φίλη του ζευγαριού για περισσότερα από 20 χρόνια, δήλωσε στην WTHI ότι ήταν σοκαρισμένη από τα νέα και πως πιστεύει ότι η Cota δεν ανέφερε τον σύντροφό της στις αρχές για να μην τον χάσει.

Ο Edwards αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου ενώ η Cota κατηγορείται για απόκρυψη ενοχοποιητικών στοιχείων.