Συνελήφθη νοσηλευτής με την κατηγορία του βιασμού μιας γυναίκας σε κώμα, η οποία έμεινε έγκυος. – video

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας νοσηλευτής συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές του Φοίνιξ, στην Αριζόνα, με την κατηγορία ότι βίασε και άφησε έγκυο μια ασθενή, η οποία νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση εδώ και μια δεκαετία.

Η γυναίκα, που δεν κατονομάστηκε από τις αρχές, γέννησε στις 29 Δεκεμβρίου ένα υγιέστατο αγοράκι, μολονότι κανένας δεν γνώριζε μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησε ο τοκετός ότι ήταν έγκυος.click4more Γυναίκα που βρίσκεται 10 χρόνια σε κώμα.. γέννησε!

Ο νοσηλευτής όμως φέρεται να προδόθηκε από το dna του παιδιού το οποίο είναι παρόμοιο με αυτό του φερόμενου ως δράστη.

Ο νοσηλευτής Νέιθαν Σάδερλαντ, 36 ετών, αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες, μία για σεξουαλική επίθεση και μία για κακοποίηση ευάλωτου ενηλίκου, όπως διευκρίνισε ο αστυνομικός διευθυντής Τόμι Τόμσον σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

“Το μωρό, όπως με διαβεβαιώνουν, είναι καλά”, πρόσθεσε.

WATCH NOW: Phoenix police give update after arrest made in the case of an incapacitated woman who gave birth at the Hacienda HealthCare facility https://t.co/qR3LmPj1hh pic.twitter.com/w86RMqISNN

— CBS News (@CBSNews) 23 Ιανουαρίου 2019

Μετά το σάλο που ξέσπασε όταν αποκαλύφθηκε αυτή η υπόθεση, ο γενικός διευθυντής της κλινικής, την οποία διαχειρίζεται η εταιρεία Hacienda HealthCare, υπέβαλε την παραίτησή του.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της γυναίκας ανέφερε ότι οι συγγενείς της θα αναλάβουν τη φροντίδα του παιδιού, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: www.newsit.gr