Παιδόφιλος πατέρας βίαζε την κόρη του από τότε που ήταν 6 ετών και την άφησε 2 φορές έγκυο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μία έφηβη, της οποίας ο πατέρας τη βίαζε μέχρι και τέσσερις φορές την ημέρα, αποκάλυψε τα βασανιστήρια που υπέστη κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας.

Η γενναία Shannon Clifton, η οποία είναι σήμερα 18 ετών, βρήκε τη δύναμη και μίλησε για τους άθλιους ξυλοδαρμούς και τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του πατέρα της.

Ο παιδόφιλος Shane Ray Clifton βίασε για πρώτη φορά την κόρη του όταν ήταν μόλις έξι ετών, σύμφωνα με το Mirror.

Και όταν η Shannon ήταν 11 ετών, την άφησε έγκυο, αλλά μετά από ατύχημα έχασε το μωρό.

Όταν η Shannon ήταν 13, ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος ξανά, αλλά ο Clifton την έβαζε να κάνει επικίνδυνες ασκήσεις για να την κάνει να αποβάλει.

Στους 9 μήνες της εγκυμοσύνης της, μια υποψιασμένη νοσοκόμα στο σχολείο ζήτησε από την Shannon να την εξετάσει, αλλά εκείνη αρνήθηκε.

Φοβούμενος ότι τα εγκλήματά του θα αποκαλύπτονταν, ο Clifton εξαφανίστηκε με την κόρη του για 6 ημέρες με αποτέλεσμα να αρχίσει ανθρωποκυνηγητό για την ανεύρεσή τους.

Δύο μέρες μετά τη σύλληψή τους, η Shannon γέννησε ένα αγόρι – το οποίο ήταν και γιος της και αδελφός της.

Το 2015, ο 36χρονος Clifton, έλαβε ποινή φυλάκισης 15 ετών για το βιασμό της κόρης του.

Τρία χρόνια αργότερα, η Shannon βρήκε το κουράγιο να μιλήσει για την κακοποίηση που υπέστη, με την ελπίδα να βοηθήσει άλλα κορίτσια να μιλήσουν για τα βασανιστήριά τους.

“Έκλεψε τη ζωή μου. Ήταν ένας εφιάλτης από τον οποίο δεν μπορούσα να ξυπνήσω – με βίαζε και με ξυλοκοπούσε για χρόνια. Ήμουν φοβισμένη και πονούσα κάθε μέρα,” είπε η Shannon.

Η Shannon λέει ότι «μισεί τον πατέρα της» αλλά ταυτόχρονα της λείπει επειδή ήταν η μόνη οικογένεια που είχε κατά την παιδική της ηλικία.

Ο Clifton πήρε την επιμέλεια της Shannon, την οποία αποκαλούσε «μικρή πριγκίπισσα», σε ηλικία πέντε ετών, αφότου χώρισε με τη μητέρα της.

Αλλά τα πράγματα άλλαξαν γρήγορα, και ο βίαιος κακοποιός άρχισε να την χτυπάει – μέχρι που έφτασε σε σημείο να την κάψει με ένα σίδερο και να τη χτυπήσει με ένα σφυρί.

Μιλώντας για τον πρώτο βιασμό της, η Shannon είπε: “Με ξύπνησε μια νύχτα και με έβαλε να ξαπλώσω στο πάτωμα.”

“Μετά έκατσε από πάνω μου και έκανε ό,τι έκανε. Ήταν ο χειρότερος πόνος που θα μπορούσα να νιώσω. Ούρλιαζα να σταματήσει αλλά δεν το έκανε.”

“Στη συνέχεια, άρχισα να έχω αιμορραγία. Έκανα πολλές προσπάθειες για να μπορέσω να αναπνεύσω.”

Ο Clifton έπεισε την κόρη του ότι οι τακτικοί βιασμοί ήταν κάτι που όλοι οι πατέρες έκαναν στις κόρες τους.

Ο Clifton έκανε μέχρι και τέσσερις φορές την ημέρα σεξ με τη Shannon.

“Μία μέρα με βιντεοσκόπησε και με έβαλε να παρακολουθήσω το βίντεο. Έκλαψα – ήταν τόσο φρικτό αυτό που είδα,” είπε η Shannon στο Mirror.

Αλλά η Shannon εξακολουθούσε να αγαπά τον πατέρα της, αφού ήταν «το μόνο που είχε».

Όταν η Shannon γέννησε το παιδί της, είπε ότι «το αγάπησε αμέσως» αλλά ένιωσε περίεργα που ήταν και γιος και αδελφός της.

Ένα χρόνο μετά τη γέννησή του, πήρε τη δύσκολη απόφαση να τον δώσει για υιοθεσία ενώ εκείνη ζούσε σε ίδρυμα.

Η Shannon τώρα υποφέρει από σύνδρομο μετατραυματικού στρες και έκανε μια απόπειρα αυτοκτονίας σε ηλικία 16 ετών. Αλλά με βοήθεια, μπόρεσε να σταθεί ξανά στα πόδια της.

“Ποτέ δεν θα μάθω γιατί ο πατέρας μου έκανε ό,τι έκανε, αλλά ο στόχος μου είναι να βοηθήσω άλλα θύματα που θα διαβάσουν την ιστορία μου – ώστε να μπορέσουν βρουν τη βοήθεια που χρειάζονται.”