«Εγώ θα σε παντρευτώ» της είπε στο νηπιαγωγείο, και το έκανε μετά από 20 χρόνια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


H ιστορία αγάπης του Ματ και της Λώρα θα σας κάνει να ανατριχιάσετε!Πριν από 20 χρόνια, τα δυο παιδιά πήγαν στο νηπιαγωγείο. Και γνωρίστηκαν. Κι ερωτεύτηκαν. Και πάνω στο αθώο παιδικό παιχνίδι στο σχολείο, ο Ματ της είπε «εγώ μια μέρα θα σε παντρευτώ».

Τελικά, το έκανε, 20 χρόνια μετά!

Όπως δηλώνει ο ίδιος, «εγώ και η Laura γνωριστήκαμε στο νηπιαγωγείο. Θυμάμαι να είμαι μόλις 3 ετών και να λέω μπροστά σε όλη την τάξη ότι μια μέρα θα την παντρευτώ. Θυμόμαστε ότι παίζαμε κρυφτό, κυνηγούσαμε ο ένας τον άλλον στην αυλή και έπειτα παίρναμε τον μεσημεριανό υπνάκο μας. Έπειτα, πήγαμε δημοτικό και χαθήκαμε. Τα 7 επόμενα χρόνια, ο μόνος τρόπος για να δει ο ένας το πρόσωπο του άλλου, ήταν μέσω χριστουγεννιάτικων καρτών που έστελνε η μία οικογένεια στην άλλη.

»Μέσω ενός κοινού φίλου ξαναβρεθήκαμε στο Λύκειο. Μέσα σε δύο εβδομάδες γίναμε ζευγάρι. Συνεχίσαμε να βγαίνουμε σε όλο το Λύκειο, αν και πηγαίναμε σε διαφορετικά σχολεία. Σπουδάσαμε σε διαφορετικές χώρες, αλλά παραμείναμε ενωμένοι. Ώσπου αποφάσισα να κάνω πραγματικότητα την υπόσχεση που έδωσα στο νηπιαγωγείο και να την κάνω γυναίκα μου. Της έκανα πρόταση γάμου εκεί όπου όλα ξεκίνησαν. Στο νηπιαγωγείο».

Και η Λώρα σχολίασε τη γνωριμία με τον αγαπημένο της σύζυγο: «Κάναμε σχεδόν τα πάντα μαζί. Περνούσαμε υπέροχα», ενώ ο Ματ συμπλήρωσε ότι «προσπαθούσα να την εντυπωσιάσω».

Οι δυο ερωτευμένοι παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2016. Η ιστορία τους από τότε κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς μόνο τους κατάφεραν να γράψουν το παραμύθι τους!

[diaforetiko]