Ετοιμοθάνατος πατέρας με καρκίνο χορεύει σε αναπηρική καρέκλα με την κόρη του στο γάμο της και κάνει τους πάντες να κλαίνε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα συγκινητικό βίντεο δείχνει μια νύφη από την Αλαμπάμα να χορεύει με τον ετοιμοθάνατο πατέρα της στο γάμο της.

Η Mary Bourne Roberts χόρεψε με τον πατέρα της Jim το αγαπημένο τους τραγούδι “I Hope You Dance” της Lee Ann Womack.

Ο Jim διαγνώστηκε με πολύμορφο γλοιοβλάστωμα, μια επιθετική και ανίατη μορφή καρκίνου του εγκεφάλου τον Μάιο του 2017.

Η ζοφερή διάγνωση έκανε την κόρη του να μην είναι σίγουρη αν θα μπορούσε ο πατέρας της να παρευρεθεί στο γάμο της με τον James Butts.

Το συγκινητικό βίντεο της γαμήλιας δεξίωσης της Mary Bourne δείχνει την ίδια και τον πατέρα της, ο οποίος βρίσκεται σε αναπηρική καρέκλα, να κρατάνε ο ένας το χέρι του άλλου καθώς χορεύουν και ψιθυρίζουν το τραγούδι τους.

Ο συγκινητικός αυτός χορός μεταξύ πατέρα και κόρης έκανε σχεδόν όλους τους καλεσμένους να κλάψουν.

Η Mary Bourne είπε στην Fox News ότι η εμπειρία της ήταν «άκρως συγκινητική», προσθέτοντας ότι ο χορός αυτός ήταν ένα όνειρο που ήθελε να ζήσει με τον πατέρα της για πολλά χρόνια.

Η μητέρα της Mary Bourne, κα Tracy, είπε: “Η οικογένειά μας έχει καταρρακωθεί τόσο πολύ από τη διάγνωση του Jim. Χαρήκαμε όλοι που ήταν στο γάμο της κόρης μας και χόρεψε μαζί της… Ο χορός αυτός ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και για τους δύο.”

Η κα Tracy είπε επίσης ότι η οικογένειά τους ήταν συγκλονισμένη από το πόσο το βίντεό τους τράβηξε την προσοχή του κόσμου, αφού έχει περισσότερες από 78.000 προβολές από την Πέμπτη που κοινοποιήθηκε στο Facebook.

“Είναι υπέροχο να βλέπεις ανθρώπους να συγκινούνται από δικές σου προσωπικές στιγμές!” είπε η κα Tracy.

διαφορετικό