Μάνα βοήθησε στο βιασμό, τη δολοφονία και το διαμελισμό της 10χρονης κόρης της και είπε πως το απολάμβανε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η 10χρονη Victoria Martens δολοφονήθηκε στο Albuquerque, τον Αύγουστο του 2016, μία ημέρα μετά τα γενέθλιά της.

Η μητέρα της, η 36χρονη Michelle Martens, παραδέχτηκε ότι απολάμβανε να παρακολουθεί την σεξουαλική κακοποίηση και τη δολοφονία της κόρης της από τον 33χρονο σύντροφό της Fabian Gonzales και την 33χρονη ξαδέλφη της Jessica Kelley.

Λίγες μέρες πριν τη δίκη της Kelley, ένας δικαστής είπε στους δικηγόρους: “Θα δεχθώ οποιαδήποτε δικαιολογία αν μου εξηγήσετε ακριβώς πώς συνέβη.”

Η Victoria βρέθηκε στραγγαλισμένη και μια έκθεση αυτοψίας αποκάλυψε ότι οι δράστες της είχαν δώσει ναρκωτικά και αλκοόλ, σύμφωνα με το KOAT.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η  Victoria κακοποιούνταν σεξουαλικά για μήνες πριν από το θάνατό της και η μητέρα της ενημέρωσε τους ανακριτές ότι είχε προσφέρει την κόρη της σε παιδεραστές στο διαδίκτυο.

Η Michelle είπε αρχικά στους αξιωματικούς ότι η κόρη της είχε πεθάνει από υπερβολική δόση μεθαμφεταμίνης, την οποία είπε ότι έδωσε στο κορίτσι για να χαλαρώσει.

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι η Michelle παρακολούθησε τον Gonzales να βιάζει και να στραγγαλίζει το παιδί της και την Kelley να διαμελίζει το άψυχο σώμα του.

Η Michelle είπε αρχικά στους αξιωματικούς ότι εκείνη και ο Gonzales είχαν δεχθεί επίθεση από την Kelley και πως δεν είχαν ιδέα για το τι συνέβη στη Victoria.

Αλλά κατά τη διάρκεια των αστυνομικών της καταθέσεων, η Michelle άλλαξε την ιστορία της λέγοντας ότι εκείνη και ο Gonzales είχαν αφήσει τη Victoria μόνη με την Kelley και πως το κορίτσι πέθανε αφότου κατάπιε ένα κομμάτι μέταλλο.

Τελικά, παραδέχτηκε ότι παρακολουθούσε τον Gonzales και την Kelley μα βιάζουν και να δολοφονούν την κόρη της ενώ το κορίτσι την ικέτευε για βοήθεια, σύμφωνα με το KTLA.

Η Michelle είπε επίσης στους αστυνομικούς ότι και είχε αφήσει δύο άλλους άντρες να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί με την κόρη της έξι μήνες πριν τη δολοφονία της.

Η αστυνομία ανακάλυψε το σώμα της Victoria τυλιγμένο σε μια κουβέρτα στην μπανιέρα ενός διαμερίσματος που ανήκει στην Michelle.

Μερικά από τα σημεία του σώματός της βρέθηκαν σε μια πλαστική σακούλα μέσα σε ένα καλάθι για τα άπλυτα.

διαφορετικό