Αυτός ο πατέρας θυσίασε τα πάντα για να σπουδάσει ο γιος του – Οι φωτογραφίες ραγίζουν καρδιές

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αυτές οι συγκινητικές φωτογραφίες έγιναν viral το 2013 και δείχνουν έναν πατέρα με το γιο του, ο οποίος μόλις είχε αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο.

Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν την αφοσίωση και την άνευ όρων αγάπη αυτού του πατέρα για τον γιο του. Ο πατέρας έμεινε χήρος λίγο μετά τη γέννηση του γιου του και από τότε έχει αναλάβει μόνος του την ανατροφή του.

Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος ζει στην Ταϊλάνδη, είναι αγρότης και μπορεί το εισόδημά του να είναι πενιχρό, ωστόσο το αφιέρωνε όλο στην ανατροφή του γιου του. Όταν ήρθε η στιγμή για το γιο του να φοιτήσει στο πανεπιστήμιο, ο πατέρας αποφάσισε να πουλήσει όλα του τα υπάρχοντα έτσι ώστε ο γιος του να μπορέσει να ολοκληρώσει τις σπουδές του.

©Facebook Video Screenshot | ชมรมคนรักในหลวง

©Facebook Video Screenshot | ชมรมคนรักในหลวง

Μέσα από τη σκληρή δουλειά και τη θυσία του πατέρα του, ο γιος αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Ratchptr στο Τσιάνγκ Ράι της Βόρειας Ταϊλάνδης. Αυτό είναι ένα καταπληκτικό επίτευγμα τόσο για τον γιο όσο και για τον πατέρα του, καθώς ζουν σε ένα φτωχό χωριό όπου η ολοκλήρωση του σχολείου δεν είναι απαραίτητη.

Ο γιος του δημοσίευσε μια φωτογραφία τους την ώρα που φορούσε την τήβεννό του με την ακόλουθη φράση:

“Ένας φτωχός αγρότης στήριξε τον γιο του για να ολοκληρώσει τις σπουδές του, γι’ αυτό είμαι πολύ περήφανος για τον πατέρα μου,” είπε ο γιος.

©Facebook Video Screenshot | ชมรมคนรักในหลวง

Η ανάρτησή του συγκέντρωσε πάνω από 100.000 likes, σχόλια και κοινοποιήσεις από τους χρήστες του Facebook από πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Πόσα μπράβο αξίζει αυτός ο σπουδαίος πατέρας;

διαφορετικό