Κίνα: Ζευγάρι προσπαθούσε μάταια να κάνει παιδί για 4 χρόνια κάνοντας πpωκτικό σeξ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μία απίστευτη ιστορία φέρνουν στο φως τα βρετανικά ΜΜΕ η οποία αφορά ένα ζευγάρι το οποίο δεν μπορούσε να κάνει παιδί επί 4 χρόνια γιατί πολύ απλά… έκανε πpωκτικό σeξ!

Το περιστατικό μας έρχεται από ένα χωριό της Κίνας σύμφωνα με την βρετανική The Sun, όπου ένας 26χρονος και μία 24χρονη επισκέφτηκαν έναν μαιευτήρα γυναικολόγο για να ζητήσουν την συμβουλή του, στο πρόβλημα που τους απασχολούσε: δεν μπορούσαν να κάνουν παιδί. Η γυναίκα είπε στην δρα Liu Hongmei που την εξέτασε πως έκανε συχνά σeξ με τον σύζυγό της, ωστόσο της ήταν αρκετά επώδυνο…

Αρχικά η γιατρός πίστεψε πως η κοπέλα είχε κάποιου είδους ασθένεια στα γεννητικά της όργανα γι αυτό βίωνε αυτούς τους πόνους. Ωστόσο όπως μετέδωσε η κινεζική Guiyang Evening Post, η γιατρός έμεινε έκπληκτη όταν συνειδητοποίησε πως η κοπέλα ήταν… παρθένα και όλο αυτό το διάστημα έκανε πpωκτικό σeξ!

Η γιατρός έλυσε το πρόβλημα δίνοντας αναλυτικές οδηγίες στο ζεύγος για το πώς μπορούν να συλλάβουν παιδί και τους έστειλε σπίτι… Λίγους μήνες μετά, τα χαρμόσυνα νέα ακούστηκαν σε όλο το χωριό αφού η κοπέλα είχε επιτέλους μείνει έγκυος! Μάλιστα για να ευχαριστήσουν την γιατρό της έστειλαν και 100 αυγά.