Ετοιμοθάνατος γείτονας άφησε στο κοριτσάκι της διπλανής πόρτας δώρα για τα επόμενα 14 χρόνια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας ηλικιωμένος άντρας που καμάρωνε την κόρη του γείτονά του καθώς μεγάλωνε, της φύλαξε κάποια δώρα για της παραδοθούν μετά τον θάνατό του.

Ο 87χρονος Ken Watson φύλαξε 14 δώρα Χριστουγέννων για την 2 ετών Cadi Williams.

Ο κ. Watson από το Barry, της φύλαγε ένα δώρο για κάθε χρόνο, κι έτσι η μικρή Cadi θα παίρνει δώρα για τα Χριστούγεννα μέχρι τα 16 της χρόνια.

Ο συνταξιούχος δύτης έμεινε χήρος όταν η αγαπημένη του σύζυγός  Beryl πέθανε, τον Φεβρουάριο του 2012, και δεν έβλεπε σχεδόν καθόλου τα δικά του εγγόνια.

Ξεκίνησε μια σειρά από χόμπι για να περνάει την ώρα του – αλλά αυτό που λάτρευε περισσότερο ήταν να καμαρώνει την μικρή Cadi.

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατό του, η κόρη του Ken, η Jenny, ανακάλυψε την τσάντα με δώρα Χριστουγέννων όταν καθάριζε το σπίτι του πατέρα της και τα παρέδωσε στους δίπλα.

Οι γονείς της Cadi, ο Owen και η Caroline Williams, ξέσπασαν δάκρυα όταν είδαν τα δώρα που αγόραζε ο γείτονάς τους για την κόρη τους.

Ο Owen είπε ότι η κόρη του του παρέδωσε τη σακούλα με τα Χριστουγεννιάτικα δώρα.

“Μου έδωσε την πλαστική σακούλα και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν σκουπίδια. Αλλά όταν διάβασα το σημείωμα, κατάλαβα ότι ο μπαμπάς της τα αγόραζε για την Cadi. Ήταν όλα τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που είχε αγοράσει για εκείνη,” είπε ο Owen.

“Τα έφερα πίσω και η σύζυγός μου άρχισε να κλαίει. Είναι δύσκολο το πώς νιώσαμε. Δεν ξέρω αν τα κρατούσε για πολύ καιρό ή αν τα αγόρασε προς το τέλος της ζωής του.”

Ο Ken είχε πει στους γείτονες ότι ήλπιζε να ζήσει μέχρι τα 100 του χρόνια για να δει την Cadi να μεγαλώνει.

“Πριν από τρία χρόνια μετακομίσαμε σ’ αυτό το σπίτι κι αρχίσαμε να γνωρίζουμε κάποιους γείτονες. Ο Ken ήταν 83 ετών τότε και ήταν ένας άνθρωπος ζωηρός, αλλά από τότε που έχασε τη γυναίκα του άρχισε η αντίστροφη μέτρηση..,” είπε ο Owen.

“Ο Ken ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Όταν μεγαλώσει η κόρη μου θα της μιλήσω για εκείνον και την ιστορία του ούτως ώστε να μάθει πόσο εξαιρετικός άνθρωπος ήταν…”