16χρονος παρθένος κέρδισε εισιτήριο για την διάσημη κρουαζιέρα των οpγίων στην Καραϊβική

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα αγόρι 16 ετών που είναι παρθένος κέρδισε ένα εισιτήριο για μια αμφιλεγόμενη κρουαζιέρα σeξ στην Καραϊβική, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Το αγόρι ονομάζεται Μπριάν και κατάγεται από την Χιλή αλλά τώρα ζει στην Νέα Υόρκη.

Κατά πάσα πιθανότητα μπόρεσε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό χρησιμοποιώντας την πιστωτική κάρτα του μπαμπά του εν αγνοία του.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η μητέρα του ήταν έξω φρενών αλλά ο μπαμπάς του του έδωσε την άδεια να πάει στην κρουαζιέρα η οποία υπόσχεται απεριόριστο σeξ και ξεκινάει αύριο με προορισμό ένα νησί που παραμένει μυστήριο.

Η κρουαζιέρα υπόσχεται 3 νύχτες ερωτικού παροξυσμού όπου οι άντρες πληρώνουν 5.000 ευρώ για να συνευρεθούν με τουλάχιστον 2 Λατίνες.

“Περιλαμβάνεται απεριόριστο σeξ”

Τον προηγούμενο μήνα οι διοργανωτές έδωσαν την ευκαιρία σε κάποιον να κερδίσει ένα “χρυσό” εισιτήριο σε κάποιον με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Μάλιστα, οι διοργανωτές υποστηρίζουν ότι η κρουαζιέρα είναι δεκτική στα ναρκωτικά.

“Από την στιγμή που είδα το βίντεο από το Sex Island ήθελα να είμαι εκεί, αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα μπορούσα να κερδίσω. Χρησιμοποίησα την πιστωτική του μπαμπά μου χωρίς να του το πω. Την περασμένη εβδομάδα έλαβα ένα e-mail που μου έλεγαν ότι είχα κερδίσει. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που διάβαζα. Νόμιζα ότι ονειρευόμουν”, φέρεται να είπε ο Μπριάν στους διοργανωτές.

“Όταν το είπα στους γονείς μου θύμωσαν. Στην συνέχεια ο μπαμπάς μου έκανε μια μικρή έρευνα και ενθουσιάστηκε με αυτά που είδε. Αποφάσισε ότι θα με αφήσει να πάω και υπέγραψε την άδεια επειδή είμαι ανήλικος”, πρόσθεσε.

“Θέλω να κάνω σeξ για πρώτη φορά. Το να χάσω την παρθενιά μου είναι πολύ σημαντικό για μένα σε αυτή την φάση της ζωής μου. Η μαμά μου δεν μου μιλάει από τότε που έμαθε ότι θα πάω και ο μπαμπάς μου ήθελε να έρθει μαζί μου αλλά προφανώς δεν μπορεί”, φέρεται να είπε ο 16χρονος στους διοργανωτές.

[dailymail]