Συγκινημένη η Βασίλισσα άνοιξε την καρδιά της στο πάρτι γενεθλίων του Καρόλου – Video

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έβγαλε το βαρύ πέπλο της εθιμοτυπίας και μίλησε από καρδιάς η Βασίλισσα Ελισάβετ στη γιορτή για τα 70ά γενέθλια του Πρίγκηπα της Ουαλίας, Καρόλου.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ είχε φορέσει τα καλύτερά του για να την γιορτή και η Βασίλισσα εμφανώς συγκινημένη είπε:

“Είναι προνόμιο για κάθε μητέρα να είναι σε θέση να γιορτάζει τα 70α γενέθλιά του παιδιού της”, τόνισε η Αυτού Μεγαλειότητα και εξήγησε:

Happy 70th birthday to HRH The Prince of Wales. pic.twitter.com/xmiPV4K7w4

— Clarence House (@ClarenceHouse) November 14, 2018

“Αυτό σημαίνει ότι έχω ζήσει αρκετά για να δω το παιδί μου να μεγαλώνει”.

Στη συνέχεια η Ελισάβετ προέβη σε μία ωραία παρομοίωση, λέγοντας πως νιώθει σαν να έχει φυτέψει ένα δέντρο και το βλέπει τόσα χρόνια να μεγαλώνει”.

Κατόπιν η Βασίλισσα αναφέρθηκε στον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του Καρόλου:

“Κατά τη διάρκεια των 70 χρόνων του, ο Φίλιππος κι εγώ είδαμε τον Κάρολο να γίνεται ένας πρωταθλητής της συμπόνιας, ένας μεγάλος φιλάνθρωπος – ένας αφοσιωμένος και σεβαστός κληρονόμος του θρόνου και είναι δυνατό να συγκριθεί με οποιονδήποτε στην ιστορία – αλλά είναι, επίσης, και ένας υπέροχος πατέρας”.

Χωρίς να είναι φειδωλή στα εγκώμια, η Βασίλισσα εκθείασε και την Καμίλα για την οποία είπε:

“Πάνω απ’ όλα, ο Κάρολος έχει την υποστήριξη της συζύγου του, είναι ο δικός της άνθρωπος. Είναι στο πλευρό του με πάθος και δημιουργικότητα”.

Καταλήγοντας, η 92χρονη Βασίλισσα Ελισάβετ ευχήθηκε στον διάδοχο του θρόνου, Πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο “χαρούμενα γενέθλια και να να είναι πάντα ευτυχής”!

To celebrate HRH The Prince of Wales' birthday, the Patron of Step Up To Serve & @iwill_campaign, young people across the country are volunteering in hospitals & health care settings, just like these young people from @SheffieldHosp at their #iwillweek event last night. pic.twitter.com/t7dYDahrwg

— #iwill Campaign (@iwill_campaign) November 15, 2018

Πηγή: www.newsit.gr