Τα χείλη 35χρονης έμοιαζαν με «ωμό κρέας» επειδή πρόσθεσαν baby oil στο υαλουρονικό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια σοκαρισμένη γυναίκα που πλήρωσε 300 ευρώ για να βάλει υαλουρονικό στο χείλη της ισχυρίζεται ότι της έκαναν ενέσεις με baby oil.

Η 35χρονη Κέρι Μάιλς ήταν καταρρακωμένη όταν είδε ότι τα χείλη της διπλασιάστηκαν σε μέγεθος όταν πήγε να φτιάξει σε μια προσπάθεια να βελτιώσει το χαμόγελό της.

Η μητέρα από το Έσσεξ υποστηρίζει ότι τα χείλη της φαίνονται σαν ωμό κρέας μετά την διαδικασία που κράτησε περίπου 1 ώρα και της κόστισε 300 ευρώ.

Η Κέρι ισχυρίζεται ότι περίπου 1 ώρα μετά την διαδικασία τα χείλη της άρχισαν να καίνε και έβγαλαν φουσκάλες.

Τρομοκρατημένη από την αντίδραση του οργανισμού αποφάσισε να αφαιρέσει το υαλουρονικό και ένας γιατρός της είπε ότι είχαν αναμείξει το υαλουρονικό με baby oil.

Η 35χρονη υποβλήθηκε σε αυτή την διαδικασία το 2016 και υποστηρίζει ότι χρειάστηκαν 2 χρόνια για να επανέλθουν τα χείλη της στο φυσιολογικό τους.

“Επέλεξα να πάω σε μια γνωστή κλινική αλλά άρχισα να έχω αμφιβολίες μόλις πήγα εκεί. Φαινόταν σαν να μην τηρούσαν όλους του κανόνες υγιεινής αλλά ήθελα πολύ φτιάξω τα χείλη μου και είχα διαβάσει πολύ καλές κριτικές”, ανέφερε η Κέρι.

“Η γιατρός έφτιαξε το μείγμα μπροστά μου και είμαι σίγουρη ότι χρησιμοποίησε κάποιου είδους σπιτικό έλαιο”, πρόσθεσε.

“Ποτέ στο παρελθόν δεν είχα κακή αντίδραση στο υαλουρονικό αλλά αυτό ήταν τρομακτικό.”

“Για μέρες δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι μου γιατί πονούσα τρομερά και φαινόμουν χάλια.”

“Τηλεφώνησα στην γιατρό για να παραπονεθώ αλλά μου είπε ότι δεν έπινα αρκετό νερό και ότι έπρεπε να κάνω μασάζ στα χείλη μου για να τους δώσω το σωστό σχήμα.”

“Όταν πήγα σε έναν άλλον γιατρό για να μου βγάλει το υαλουρονικό μου είπε ότι το είχαν αναμείξει με baby oil”, αποκάλυψε η Κέρι.

“Χρειάστηκε να περάσουν χρόνια για να επανέλθουν τα χείλη μου στο φυσιολογικό τους αλλά τώρα μου αρέσουν όπως είναι.”

“Δεν θα έλεγα στους ανθρώπους να μην κάνουν υαλουρονικό στα χείλη τους αλλά θα τους συμβούλευα να κάνουν καλή έρευνα πρώτα.”

[dailymail]

br