5χρονος που έπασχε από καρκίνο ζήτησε συγγνώμη από την μαμά του πριν πεθάνει στην αγκαλιά της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα 5χρονο αγοράκι που έπασχε από καρκίνο και πέθανε στην αγκαλιά της μαμάς του της ζήτησε συγγνώμη για τα βάσανα που έφερε η ασθένειά του στην οικογένειά τους.

Ο μικρός Τσάρλι Πρόκτορ είχε μόνο λίγες μέρες ζωής σύμφωνα με τους γιατρούς όταν διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή παιδικού καρκίνου το 2016.

Οι γονείς του Άμπερ και Μπεν έκαναν ότι μπορούσαν για να μαζέψουν αρκετά χρήματα για την μεταμόσχευση που χρειαζόταν να κάνει στην Αμερική αλλά κατάφεραν να συγκεντρώσουν λίγο λιγότερο από το μισό ποσό που ήταν 900.000 ευρώ.

Ο 5χρονος πέθανε στην αγκαλιά της μαμάς του το Σάββατο το απόγευμα αφού πρώτα της είπε “Μαμά, συγγνώμη για αυτό.”

Δείτε το βίντεο

Η Άμπερ δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της με φτερά αγγέλου για να μοιραστεί τα νέα του τραγικού θανάτου του με τους χιλιάδες ανθρώπους που ακολουθούσαν και ενδιαφέρονταν για την ιστορία του μικρού.

“Χθες το βράδυ στις 23:14 ο καλύτερος φίλος μου, ο κόσμος μου, ο Τσάρλι άφησε την τελευταία του πνοή. Κοιμήθηκε γαλήνια στην αγκαλιά μου με τα χέρια του μπαμπά του τυλιγμένα γύρω μας. Ο κόσμος έχασε ένα εκπληκτικό μικρό αγόρι”, έγραψε η Άμπερ.

“Τσάρλι μου έδωσες την ευκαιρία να γίνω μαμά. Όχι μόνο ήσουν η μεγαλύτερη έμπνευση για εμάς αλλά αποτέλεσες πηγή έμπνευσης και για χιλιάδες ανθρώπους εκεί έξω.”

“Μου έδειξες τι σημαίνει πραγματική αγάπη. Είμαι τόσο περήφανη για σένα. Αγωνίστηκες τόσο σκληρά. Μωρό μου, πονάω τόσο πολύ. Θα μου λείπεις για πάντα. Όνειρα γλυκά, καλέ μου.”

Όταν ο καρκίνος του εξαπλώθηκε από το συκώτι στους πνεύμονες ο μικρός φαινόταν όλο και που εύθραυστος στις φωτογραφίες που δημοσίευε η μαμά του.

Ο Τσάρλι μαζί με την μαμά του την Άμπερ.

Ο Τσάρλι μαζί με τον μπαμπά του πάνω σε ένα σκάφος πριν επιδεινωθεί η κατάστασή του.

“Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του Τσάρλι που δημοσιεύω. Καθώς περνάνε οι μέρες η κατάστασή του επιδεινώνεται όλο και περισσότερο”, έγραψε η Άμπερ στην σελίδα που είχε φτιάξει για τον γιο της.

“Δεν μοιάζει πια με τον Τσάρλι. Είναι τόσο αδύνατος. Μπορώ να δω και να νιώσω τα κόκαλά του στο μικρό του σώμα”, πρόσθεσε.

Τον Απρίλιο ο Τσάρλι γιόρτασε τα 5α του γενέθλια. Εδώ κρατάει ένα από τα δώρα που του έκαναν και φοράει την σχολική στολή του.

[dailymail]