Καλιφόρνια: Οι ανατριχιαστικές αναρτήσεις του μακελάρη πριν σκορπίσει τον θάνατο.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπήκε με όπλο σε κέντρο διασκέδασης και "θέρισε" ζωές πριν αυτοκτονήσει... Δευτερόλεπτα πριν το μακελειό, ο δράστης έγραφε στα social media!

Εκατοντάδες νέοι και νέες διασκέδαζαν μέσα στο μπαρ Borderline Bar & Grill στο Θάουζεντ Όουκς, ένα καταπράσινο προάστιο με πληθυσμό 127.000 κατοίκων στην Καλιφόρνια. Που είναι μάλιστα, σύμφωνα με τον ιστότοπο Niche, η τρίτη ασφαλέστερη πόλη στις ΗΠΑ για το 2018…

Το μπαρ Borderline είναι πολύ δημοφιλές στους φοιτητές και το βράδυ της Τετάρτης είχε οργανώσει μια φοιτητική βραδιά.

H μουσική βραδιά κάντρι βρισκόταν σε εξέλιξη και το μπαρ ήταν γεμάτο κολλεγιόπαιδα όταν ο 28χρονος Ίαν Ντέιβιντ Λονγκ, ένας παρασημοφορημένος πολυβολητής του σώματος των Πεζοναυτών που είχε υπηρετήσει στο Αφγανιστάν και είχε πολλές δοσοληψίες με την αστυνομία το τελευταίο διάστημα, μπήκε μέσα και άνοιξε πυρ αδιακρίτως.

Μεταξύ των θυμάτων και ο Ελληνοαμερικανός Τηλέμαχος Ορφανός, η ιστορία του οποίου είναι πραγματικά τραγική, αφού είχε επιζήσει από την περσινή αιματηρή επίθεση στο Λας Βέγκας και ένα χρόνο μετά πέθανε σε ένα άλλο μακελειό…

Οι πληροφορίες για τον δράστη βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας και οι τελευταίες εξελίξεις έχουν να κάνουν με τις αναρτήσεις που έκανε στα social media λίγο πριν την μαζική δολοφονία…
«Βαριέμαι» (!) έγραφε ο δράστης λίγο πριν σκορπίσει τον θάνατο στην Καλιφόρνια

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης έκανε δύο αναρτήσεις πριν το μακελειό στο Facebook, αν και ο «κολοσσός» των social media δεν έχει επιβεβαιώσει τα στοιχεία.

«Ελπίζω να με πουν τρελό (σ.σ. έχει προσθέσει emojis που γελάνε). Δεν θα ήταν πολύ ειρωνικό αυτό; Ναι… Είμαι τρελός, αλλά το μόνο πράγμα που κάνετε μετά από τέτοια περιστατικά είναι να στέλνετε τις «προσευχές» σας. Ή να λέτε «σας κρατάμε στην σκέψη μας» κάθε φορά… και να αναρωτιέστε γιατί αυτά συνεχίζουν να συμβαίνουν».

Σε μια δεύτερη ανάρτηση που έκανε, αμερικανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως έγραφε ότι… βαριέται.

Κι επειδή βαριόταν, έκανε αυτό…

View this post on Instagram

I looked him in his eyes while he killed my friends I hope he rots in hell for eternity. The guy you see is the murderer and the shots are him shooting people trying to get out the windows.

A post shared by dallas knapp (@mr.knapp) on Nov 8, 2018 at 10:45am PST

Και το αποτέλεσμα ήταν αυτό…

Τηλέμαχος Ορφανός Καλιφόρνια

Τηλέμαχος Ορφανός Καλιφόρνια

Τηλέμαχος Ορφανός Καλιφόρνια

Τηλέμαχος Ορφανός Καλιφόρνια


Ποιος είναι ο μακελάρης του Thousand Oaks

Ο Ίαν Ντέιβιντ Λονγκ, 28 ετών, αναγνωρίστηκε ως ο δράστης της νέας πολύνεκρης επίθεσης στις ΗΠΑ. Ήταν παρασημοφορημένος πολυβολητής του σώματος των Πεζοναυτών που είχε υπηρετήσει στο Αφγανιστάν. Σύμφωνα με τις αρχές έπασχε από Σύνδρομο Ψυχικής Διαταραχής.

Ο Λονγκ ζούσε στο Νιούμπερι Παρκ της Καλιφόρνια, ένα προάστιο με κομψά μπάνγκαλοους και φροντισμένους κήπους, περίπου 6,5 χιλιόμετρα από το μπαρ όπου σκότωσε 12 ανθρώπους.

Ο μακελάρης της Καλιφόρνια εντάχθηκε στους Πεζοναύτες το 2008 και αποστρατεύτηκε το 2013 με τον βαθμό του υποδεκανέα. Υπηρέτησε για επτά μήνες στο Αφγανιστάν, στα τέλη του 2010 και είχε τιμηθεί πολλές φορές με αριστεία και παράσημα.

Click4more: Υπόκλιση! Πατέρας τραγουδούσε στην τρίχρονη κόρη του ενώ περνούσαν μέσα από την πύρινη λαίλαπα!

Είχε απασχολήσει τις αρχές τον τελευταίο καιρό. Τον περασμένο Απρίλιο η αστυνομία είχε πάει στο σπίτι του γιατί εκεί είχε σημειωθεί επεισόδιο. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι «ήταν οργισμένος, συμπεριφερόταν κάπως παράλογα». Τότε, είχε κριθεί πως ο 28χρονος δεν ήταν σε κατάσταση τέτοια ώστε να εγκλειστεί ακουσίως σε ψυχιατρική κλινική για να εκτιμηθεί η ψυχική υγεία του.

Φωτογραφία που έχει αναρτήσει το Facebook η μητέρα του δράστη, Colleen Long

Σύμφωνα με γείτονά του, ο Λονγκ ζούσε με τη μητέρα του. Σύμφωνα με τα δημόσια αρχεία, ο Λονγκ ήταν εγγονός του Χ. Ντάριλ Φόλεϊ, πρώην υψηλόβαθμου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού που πέθανε το 2010, μετά από 30 χρόνια στην ενεργό υπηρεσία.

Με πληροφορίες από: nypost.com / nbcnews.com
Φωτογραφίες: Reuters

Πηγή: www.newsit.gr