Συγκλόνισε η Τζάνετ Τζάκσον στα βραβεία του MTV – "Κακοποιήθηκα, φιμώθηκα, έζησα μέσα στον φόβο"

Για τα δύσκολα χρόνια της, όπου υπέστη κακοποίηση, μίλησε η ποπ τραγουδίστρια Τζάνετ Τζάκσον, αδερφή του «θρύλου» Μάικλ. Η αμερικανίδα βραβεύτηκε ως από τα MTV Ευρωπαϊκά Μουσικά Βραβεία στην τελετή απονομής την Κυριακή (04.11.2018) στο Μπιλμπάο της Ισπανίας.

Η 52χρονη μουσικοσυνθέτρια, χορεύτρια και ηθοποιός έκλεψε την παράσταση με την εντυπωσιακή της εμφάνιση όταν ξυπόλητη στη σκηνή ερμήνευσε τις επιτυχίες της «Made For Now», «Rhythm Nation» και «All For You.»

Στην ευχαριστήρια ομιλία της, η αδελφή του Μάικλ Τζάκσον είπε ότι μιλά «εκ μέρους των γυναικών αυτών που έχουν καταδικαστεί στη σιωπή».

Είμαι μια από αυτές τις γυναίκες που φιμώθηκαν, κυριολεκτικά και συναισθηματικά, που κακοποιήθηκαν, που εκφοβίστηκαν, που έζησαν μέσα στον φόβο. Είμαι μαζί σας, είστε αδελφές μου», τόνισε.

Το Global Icon Award έχει δοθεί κατά το παρελθόν στους U2, στους Κουίν, στη Γουίτνεϊ Χιούστον και στον ‘Εμινεμ.

Τα μουσικά ευρωπαϊκά βραβεία MTV EMA θεσμοθετήθηκαν το 1994 και αποτελούν μια από τις δύο μεγάλες εκδηλώσεις που οργανώνει το MTV, μαζί τα Video Music Awards (VMA), που διεξάγονται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ από το 1984.

Πηγή: www.newsit.gr