Νιγηριανός βίασε την μητέρα του και την πρώην πεθερά του επειδή τον ανάγκασε ένα πνεύμα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας αγρότης από την Νιγηρία κατηγορείται ότι βίασε την μητέρα του και την πρώην πεθερά του επειδή ένα πνεύμα τον ανάγκασε να επιτεθεί στις ηλικιωμένες γυναίκες όταν ήταν μεθυσμένος.

Ο Σεκάρι Νταβίντ κατηγόρησε το αλκοόλ ότι τον έκανε να επιτεθεί στις δυο γυναίκες της οικογένειάς του ηλικίας 65 και 70 την ώρα που κοιμόντουσαν.

Ο 32χρονος φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι επιτέθηκε στην ίδια του την μητέρα επειδή “δεν βρήκε κάποια άλλη ηλικιωμένη γυναίκα για να βιάσει.”

Ο ίδιος περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς η ίδια του η μητέρα άρχισε να ουρλιάζει όταν ξύπνησε και τον είδε από πάνω της.

Ο 32χρονος επίσης δήλωσε ότι η γυναίκα του έφυγε και τον παράτησε όταν έμαθε ότι βίασε την ίδια του την μητέρα.

Στην συνέχεια μετά την πρώτη επίθεση ο Σεκάρι ήπιε και και πήγε στο σπίτι της πρώην πεθεράς του στο χωριό Κατάρι στην μέση την νύχτας και την βίασε και αυτήν.

Και τα δυο περιστατικά συνέβησαν αφού ο δράστης πήγε σε ένα φεστιβάλ και μέθυσε πριν τον πιάσουν επ’ αυτοφόρω και τον δείρουν οι εθελοντές φρουροί.

“Βίασα την μητέρα μου κατά την διάρκεια ενός φεστιβάλ όταν μέθυσα. Δεν μπόρεσα να βρω κάποια άλλη ηλικιωμένη γυναίκα να βιάσω όταν γύρισα σπίτι. Βρήκα την μητέρα μου στο σπίτι να κοιμάται, της επιτέθηκα και την βίασα”, ανέφερε ο Σεκάρι.

“Η μητέρα μου άρχισε να ουρλιάζει όταν με είδε από πάνω της και μαζεύτηκαν οι γείτονες. Όλοι είδαν ότι ήμουν μεθυσμένος και όταν συνήλθα την ικέτευσα να με συγχωρήσει και το δέχτηκε”, πρόσθεσε.

“Δεν ξέρω αν μου έχουν κάνει μάγια. Αλλά όποτε πίνω και μεθάω, έρχεται ένα πνεύμα μέσα μου και με κάνει να τριγυρνάω στην πόλη και να ψάχνω για γυναίκες να τις βιάσω”, ανέφερε ο Σεκάρι. 

“Δεν ξέρω τι με πιάνει όταν πίνω και μεθάω. Αυτό το πνεύμα συνήθως με σπρώχνει να βιάζω ηλικιωμένες γυναίκες”, πρόσθεσε.

[dailymail]