Μαφιόζικη εκτέλεση στην Κύπρο: Εκτέλεσαν 33χρονο στην Αγία Νάπα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα άγριο φονικό με θύμα 33χρονο Γάλλο σοκάρει την Κύπρο. Άγνωστοι τον εκτέλεσαν μέσα στο αυτοκίνητό του αργά το βράδυ της Πέμπτης (01.11.2018), ενώ κινούνταν από την Αγία Νάπα προς το Παραλίμνι.

Μια μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στην Κύπρο, στο δρόμο ανάμεσα στην Αγία Νάπα και το Παραλίμνι. Θύμα ένας 33χρονος άνδρας, κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις κυπριακές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Το παρελθόν του θύματος αλλά και ο τρόπος της εκτέλεσης οδηγούν τις αστυνομικές αρχές στην πρώτη εκτίμηση πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που αφορούν σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Το φονικό έγινε, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 22:15 χθες βράδυ. Μια γυναίκα επικοινώνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου και ανέφερε ότι στο δρόμο Αγίας Νάπας – Παραλιμνίου, ένα χιλιόμετρο πριν τον κυκλικό κόμβο της Αγίας Νάπας, με κατεύθυνση το Παραλίμνι, υπήρχε ένα αυτοκίνητο που φαίνεται να είχε εμπλακεί σε δυστύχημα.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας μετέβησαν στο σημείο και ήρθαν αντιμέτωποι με την μακάβρια αλήθεια. Βρήκαν το αυτοκίνητο του θύματος με τη μηχανή και τα φώτα αναμμένα. Ο οδηγός, όμως, δεν ήταν πουθενά. Όταν διαπίστωσαν ότι το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού ήταν σπασμένο από πυροβολισμό και μια σφαίρα ήταν καρφωμένη στο κάθισμα, τότε κατάλαβαν πως βρίσκονταν σε τόπο εγκλήματος.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες στην περιοχή. Η αστυνομία δεν άργησε να βρει, μέσα σε ένα άλσος από ακακίες στην απέναντι πλευρά του αυτοκινητόδρομου και 150 μέτρα από το σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο, το πτώμα ενός άνδρα.

Το θύμα έφερε δυο πυροβολισμούς στο κεφάλι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 33χρονος προσπάθησε να διαφύγει μετά τον πρώτο πυροβολισμό, αλλά οι δράστες τον κυνήγησαν και με πυροβόλο όπλο κατάφεραν να τον σκοτώσουν.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας, αναγνωρίστηκε και διαπιστώθηκε ότι ο νεκρός είναι 33 χρόνων, κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου. Το θύμα έμενε στην Αγία Νάπα και ήταν γνωστός στην Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών για υποθέσεις κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών.

Δούλευε σε νυχτερινό κέντρο και ο εργοδότης του είχε κριθεί ένοχος για τετραπλό φονικό πριν από δύο χρόνια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και sigmalive.com

Πηγή: www.newsit.gr