“Το φάγατε το παιδί” – Οργισμένες οι αντιδράσεις των κατοίκων στους Βουλιαράτες


Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στους Βουλιαράτες ύστερα από την εκτέλεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική αστυνομία.

Οι κάτοικοι του χωριού Βουλιαράτες και συγχωριανοί του εκτελεσθέντος Έλληνα ξέσπασαν κατά των αστυνομικών αρχών. Όπως θα δείτε και στο βίντεο την ώρα που αποχωρούν τα περιπολικά ακούγονται φωνές αποδοκιμασίας από τους Βορειοηπειρώτες που δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο συγχωριανός τους είναι νεκρός!

“Το φάγατε το παιδί, ντροπή σας, στο δι@@ολο απο εδώ, βρωμοτόμαρα” φωνάζει μια γυναικά την ώρα που φεύγουν τα οχήματα της αστυνομίας”.

Ένας άλλος κάτοικος του χωριού τους φωνάζει “κ@@@κια και όπως ακούγεται στο βίντεο τα βάζει με τους συγχωριανούς του καθώς λέει “φωνάξτε τώρα όλοι, προηγουμένως δεν φώναζε κανείς, δεν πήγε κανείς να μην τους αφήσουμε. Τώρα φωνάξτε όλοι, ήρωες να γίνουμε”!

Οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι μάλιστα άρχισαν να χειροκροτούν ειρωνικά τους αστυνομικούς που έφευγαν με τα περιπολικά. Παράλληλα φώναζαν “μπράβο ρε παλληκάρια είστε το σκοτώσατε το παιδί” και στη συνέχεια άρχισαν να τους γιουχάρουν.

Πηγή: www.newsit.gr