Γuμνόστηθες διαδηλώτριες διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην χρήση γούνας κογιότ στην Νέα Υόκρη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια ομάδα από ανήσυχους διαδηλωτές έβγαλαν τις μπλούζες τους και διαμαρτυρήθηκαν γuμνόστηθοι εναντίον της εταιρίας Canada Goose στην Νέα Υόρκη.

Η διαμαρτυρία της PETA ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης έξω από το κεντρικό κατάστημα της εταιρίας στο Σόχο.

Οι γυναίκες αψήφησαν το κρύο και βγήκαν χωρίς τις μπλούζες τους για να διαμαρτυρηθούν.

Οι γυναίκες φορούσαν μαύρα παντελόνια και στο στήθος τους είχαν γράψει το σύνθημα “Η Canada Goose σκοτώνει.”

Στην πλάτη τους είχα σχεδιάσει το λογότυπο της εταιρίας από το οποίο στάζει αίμα.

Σκοπός της διαδήλωσης ήταν να αποκαλυφθούν οι πρακτικές που χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη εταιρία για να σκοτώνει κογιότ.

“Κάθε παλτό της Canada Goose αντιπροσωπεύει τα βασανιστήρια των κογιότ που πιάστηκαν σε παγίδες και χηνών που τους έκοψαν τον λαιμό”, ανέφερε η Τρέισι Ρεϊμάν εκτελεστική αντιπρόεδρος της PETA.

“Η PETA καλεί τους καταναλωτές να μην δώσουν ούτε ένα ευρώ παραπάνω σε αυτή την βίαιη εταιρία μέχρι να σταματήσει να πουλάει αντικείμενα για την κατασκευή των οποίων έχουν βασανιστεί και έχουν δολοφονηθεί ζώα”, πρόσθεσε.

“Τα κογιότ που χρησιμοποιεί η εταιρία για τις γούνες στα παλτό της μπορεί να υποφέρουν για αρκετές μέρες μέσα στις παγίδες πριν τα πυροβολήσουν ή τα χτυπήσουν μέχρι θανάτου”, ανέφερε η PETA.

“Παγιδευμένες μητέρες κογιότ έχουν προσπαθήσει να μασήσουν τα άκρα τους προκειμένου να απελευθερωθούν και να πάνε πίσω στα μικρά τους.”

Αυτή η γυναίκα δείχνει το λογότυπο της εταιρίας ζωγραφισμένο στην πλάτη της από το οποίο τρέψει αίμα.

Επίσης, η PETA έχει καταδικάσει την συγκεκριμένη εταιρία και για τον βασανισμό και την εκμετάλλευση πουλιών.

Κατά την διάρκεια της διαδήλωσης χρησιμοποιήθηκαν βόμβες καπνού.

Η Canada Goose ανέφερε ότι “σέβεται ότι κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι τα προϊόντα της που προέρχονται από ζώα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται από κανέναν καταναλωτή αλλά δεν συμμερίζεται την ίδια άποψη.”

“Πιστεύουμε ότι όλα τα ζώα δικαιούνται ανθρώπινη μεταχείριση στην ζωή και τον θάνατο και είμαστε βαθιά αφοσιωμένοι σε αυτή την υπεύθυνη χρήση και την ηθική εκμετάλλευση όλων των προϊόντων μας που προέρχονται από ζώα”, δήλωσε η εταιρία.

“Δεν εγκρίνουμε οποιαδήποτε σκόπιμη κακομεταχείριση και παραμέληση των ζώων ή πράξεις που προκαλούν αδικαιολόγητο πόνο ή τραυματισμό”, πρόσθεσε.

[dailymail]