Άγρια δολοφονία μοντέλου. Πυροβόλησαν στον λαιμό την 28χρονη καλλονή. video, pics

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα 28χρονο μοντέλο βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό της, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δέχθηκε πυροβολισμούς στον λαιμό!

Ήταν μόλις 28 ετών. Ο λόγος για την Kelsey Quayle, το μοντέλο που μόλις είχε μετακομίσει στην Ατλάντα με τον σύντροφό της, με σκοπό να βρει περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες. Ωστόσο το φινάλε που την περίμενε ήταν τραγικό.

Η Kelsey Quayle μετακόμισε στην Ατλάντα από την Καλιφόρνια τον περασμένο Αύγουστο. Είχε πιάσει προσωρινά δουλειά σε ένα οδοντιατρείο, μέχρι να βρει τα «πατήματά» της στον χώρο του μόντελινγκ μετά την μετακόμιση.
Πυροβόλησαν το μοντέλο στον λαιμό!

Η τραγωδία, όμως, γράφτηκε την περασμένη Δευτέρα. Το 28χρονο μοντέλο μπήκε στο αυτοκίνητό του για να πάει στην δουλειά της και λίγο αργότερα είχε δολοφονηθεί.

Ενώ οδηγούσε, δέχθηκε πυροβολισμούς στον λαιμό. Το τραύμα την άφησε αναίσθητη, με το όχημά της να προσκρούει μετωπικά με δύο άλλα αυτοκίνητα.

Αστυνομικοί της περιοχής κλήθηκαν στο σημείο μετά από αναφορές για τροχαίο ατύχημα. Δεν υπήρχαν αναφορές για πυροβολισμούς. Το ότι το μοντέλο είχε δεχθεί πυροβολισμούς, έγινε αντιληπτό από τους γιατρούς μόλις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Προφανώς το αίμα που έχασε, οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι προέρχονταν από τραύματα λόγω της σύγκρουσης με τα άλλα οχήματα.

Η οικογένεια του θύματος κλήθηκε να πάρει μια δύσκολη απόφαση: Αποσύνδεσαν το μηχάνημα υποστήριξης, που την κρατούσε στην ζωή, αφού οι γιατροί του νοσοκομείου Grady Memorial τους πληροφόρησαν πως η Kelsey ήταν εγκεφαλικά νεκρή λόγω των πυροβολισμών.

μοντέλο

Φωτογραφία από Instagram: @kelsomq

Όπως είναι λογικό, προσπαθούν να… χωνέψουν τον τραγικό τρόπο με τον οποίο το 28χρονο μοντέλο έφυγε τόσο ξαφνικά από την ζωή. Η αδελφή του θύματος δήλωσε: «Απλά θέλω να ξέρω ποιος τοπ έκανε αυτό. Είναι γελοίο. Δεν το άξιζε αυτό«.

Οι αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν πως δεν υπάρχει ούτε ένας ύποπτος για την δολοφονία και πως εξετάζουν το υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται κοντά στο σημείο της στυγερής δολοφονίας.

«Ήταν όμορφη, ήταν ο πιο γλυκός άνθρωπος. Ήταν ταπεινή. Ήταν μοντέλο αλλά δεν επέτρεψε ποτέ στον εαυτό της να πάρουν τα μυαλά της αέρα. Αγαπούσε τους πάντες. Την αγαπούσαν όλοι», συμπληρώνει η αδελφή της, που δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά τους…
Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις που είχε κάνει το 28χρονο μοντέλο στον λογαριασμό της στο Instagram

View this post on Instagram

Shake it baby! Its been real! ???? . . . @formulad @falkentire #shakeitbaby #formuladrift #roadatlanta #falkentire #kisses #besos

A post shared by Kelsey Quayle (@kelsomq) on May 13, 2018 at 7:51am PDT

View this post on Instagram

Just your basic stretching post leg day ??‍♀️??

A post shared by Kelsey Quayle (@kelsomq) on Sep 22, 2017 at 12:33pm PDT

View this post on Instagram

Managing an event with the rest of the #nopichics & Nopi Nationals staff is my kinda idea of work! ?? Always a good time! ? by @cruisin_the_streets Thanks to @aboutfacemodels #blessed #funjobs #babes #babesandcars

A post shared by Kelsey Quayle (@kelsomq) on Sep 14, 2018 at 9:22am PDT

View this post on Instagram

?

A post shared by Kelsey Quayle (@kelsomq) on Sep 8, 2018 at 5:35pm PDT

View this post on Instagram

The sport of arm wrestling is more intense than I realized ???@pushmodels @walunderground @brlive

A post shared by Kelsey Quayle (@kelsomq) on Sep 6, 2018 at 9:55am PDT

View this post on Instagram

I like what I like & I’m glad @1and1life took us boxing cause I really liked that! ??‍♀️? #beingextra #boxing #workingonmyfitness #fitness @ashleyaveryagency

A post shared by Kelsey Quayle (@kelsomq) on Aug 25, 2018 at 4:19pm PDT

View this post on Instagram

Summer ❤️?

A post shared by Kelsey Quayle (@kelsomq) on Jul 28, 2018 at 4:50pm PDT

View this post on Instagram

Decode the painting behind me ? #haha

A post shared by Kelsey Quayle (@kelsomq) on May 23, 2018 at 8:27am PDT

View this post on Instagram

❤️✈️

A post shared by Kelsey Quayle (@kelsomq) on May 15, 2018 at 4:55pm PDT

View this post on Instagram

I’ll swim the ocean for you! The ocean for you! Whoa-ah-oh-ah-oh oh KELSEY! It’s a metro station song guyz #metrostation #kelsey #ocean #beachin #woman #bikini

A post shared by Kelsey Quayle (@kelsomq) on May 12, 2018 at 7:00pm PDT

View this post on Instagram

Digitals ????

A post shared by Kelsey Quayle (@kelsomq) on Nov 21, 2017 at 10:04am PST

Πηγή: rt.com