Ρεπόρτερ προσποιείται ότι παλεύει με τυφώνα ενώ πίσω του άνθρωποι περπατούν κανονικά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας ρεπόρτερ καλύπτει την καταστροφή που αφήνει πίσω του ο τυφώνας Φλόρενς, ωστόσο ο υπερβάλλων ζήλος τον έκανε… viral!
Ο τυφώνας Φλόρενς σαρώνει τις νοτιοανατολικές ΗΠΑ, με την Βόρεια Καρολίνα να έχει πληγεί μέχρι στιγμής περισσότερο από κάθε άλλη αμερικανική Πολιτεία.

Οι νεκροί είναι τουλάχιστον πέντε και οι δηλώσεις του κυβερνήτη της Πολιτείας είναι ενδεικτικές της κατάστασης.

«Περιμένουμε ότι θα βρέχει για μέρες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρόι Κούπερ. «Η προτεραιότητά μας είναι τώρα να μην διατρέξουν οι άνθρωποι άμεσο κίνδυνο», πρόσθεσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Η καταιγίδα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και, αν δεν σας έχει φθάσει, θα το κάνει», προειδοποίησε επίσης ο Κούπερ…

Η κατάσταση, λοιπόν, είναι δραματική, ωστόσο ένας ρεπόρτερ φρόντισε να προσθέσει λίγο ακόμη -αχρείαστο- δράμα…

Ο εν λόγω ρεπόρτερ βρίσκεται στο «μάτι του τυφώνα». Ή έτσι δείχνει τουλάχιστον. Φορά ένα μπλε μπουφάν με κουκούλα και δίνει το ρεπορτάζ τρεκλίζοντας. Παλεύοντας κυριολεκτικά να σταθεί όρθιος! Κι εκεί που ξαφνικά η αγωνία είναι στο κατακόρυφο για το αν θα καταφέρει ο ρεπόρτερ να συνεχίσει να πατά στη γη… ανατροπή!

Στο βάθος του πλάνου -λίγα μόλις μέτρα μακριά- φαίνονται δύο νεαροί να περπατούν… σα να μη συμβαίνει τίποτα! Ή εκείνοι έχουν… σούπερ δυνάμεις, ή ο συγκεκριμένος ρεπόρτερ θέλησε απλά να προσθέσει λίγο περισσότερο σασπένς στο «ζωντανό» του!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο