Το πραγματικό "Βασικό Ένστικτο". Έγραψε το "Πώς να δολοφονήσεις τον σύζυγό σου", κατηγορείται για την δολοφονία του συζύγου της.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια δολοφονία που είχε... προαναγγελθεί, σε μια πραγματική ιστορία που έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο!

Είναι μια ιστορία πραγματικά απίστευτη. Μια ιστορία που έγινε… ταινία πριν από 26 ολόκληρα χρόνια και… πραγματικότητα -όπως όλα δείχνουν- το 2018. Όπως και στο θρυλικό «Βασικό Ένστικτο«, λοιπόν, όπου ο Μάικλ Ντάγκλας ερευνούσε την Σάρον Στόουν για την δολοφονία ενός ροκ σταρ, όπως ακριβώς η ηρωίδα που ενσάρκωνε η «εκρητική» Στόουν είχε περιγράψει στο τελευταίο της βιβλίο, έτσι και σε αυτή την πραγματική ιστορία από τις ΗΠΑ, το… σενάριο είναι ανατριχιαστικά παρόμοιο.

Η συγγραφέας ενός ερωτικού διηγήματος, με τίτλο «Πώς να δολοφονήσεις τον σύζυγό σου», κατηγορείται για την δολοφονία του συζύγου της!

Είναι η 68χρονη Nancy Crampton-Brophy, η οποία κατηγορείται πως πυροβόλησε τον σύζυγό της, ενώ το 2011 είχε εκδώσει το 700 σελίδων διήγημα στο site See Jane Publish.

δολοφονία

Φωτογραφία από Twitter / @cnni

Επίσης είχε γράψει το «Ο λάθος σύζυγος», το 2015, το οποίο διηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που δραπετεύει από την «αγκαλιά» ενός άνδρα που την κακοποιούσε, κατά την διάρκεια ενός ναυαγίου στην Μεσόγειο.

Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν την γυναίκα την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη οπλοχρησία, μετά τον θάνατο του συζύγου της, Daniel Brophy, στο Ινστιτούτο Culinary του Όρεγκον, όπου και δούλευε.

Ήταν παντρεμένοι για 27 χρόνια, πριν τον θάνατό του στις 2 Ιουνίου του 2018. Σύμφωνα με το KATU News, μξαθητές βρήκαν τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν σεφ, νεκρό στην κουζίνα.

Πέθανε στο σημείο, παρά τις προσπάθειες των νοσηλευτών που έσπευσαν για να του σώσουν την ζωή.

Η 68χρονη έγραψε στο Facebook μετά τον θάνατο του συζύγου της πως «πάλευε να βγάλει νόημα σε όλα αυτή τη στιγμή».
Η… προαναγγελθείσα δολοφονία

Στο διήγημα του 2011, περιέγραφε τα κίνητρα και πιθανά φονικά όπλα που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια γυναίκα αν ήθελε να δολοφονήσει τον σύζυγό της…

Το διήγημα αυτό έχει πια «κατέβει» από την βάση δεδομένων όπου είχε δημοσιευτεί, ωστόσο σε αυτό «πρότεινε» όπλα, μαχαίρια, δηλητήριο, ακόμη και εκτελεστές, ως τρόπους δολοφονίας ενός συζύγου!

Έγραφε τότε: «Το βρίσκω ευκολότερο να εύχομαι να πεθάνει κάποιος, παρά να τον σκοτώσω στα αλήθεια. Δεν θέλω να ανησυχώ για αίμα και τιναγμένα μυαλά στους τοίχους μου! Και πραγματικά, δεν είμαι καλή στο να θυμάμαι ψέματα. Αυτό που ξέρω για τον φόνο, όμως, είναι ότι όλοι το έχουμε μέσα μας αν φτάσουμε στα άκρα«.

Ο δικηγόρος της γυναίκας δεν έκανε κανένα σχόλιο στα μέσα ενημέρωσης…

Πηγή: news.sky.com