Κάρολος: Τεταμένη σχέση με Γουίλιαμ και Χάρι – Μισεί που μιλάνε για την Νταϊάνα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φαίνεται πως οι φήμες για τεταμένη σχέση του πρίγκιπα Καρόλου με τους γιους του πρίγκιπα Γουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι έχουν μεγάλη δόση αλήθειας.

Η σχέση ανάμεσα στον πρίγκιπα Κάρολο και τους γιους του πρίγκιπα Γουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι είναι, σύμφωνα με πηγή από το παλάτι, τεταμένη. «Είναι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και απλά δεν τα πηγαίνουν καλά. Είναι τόσο απλό. Σπάνια βλέπονται αν δεν υπάρχει κάποια επίσημη υποχρέωση» τόνισε η πηγή στο The Daily Beast.

Υπάρχει μάλιστα κάτι που κάνουν πρίγκιπας Γουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι και δεν εγκρίνει καθόλου ο πρίγκιπας Κάρολος. Το να ανοίγονται συναισθηματικά δημόσια. Προφανώς δεν του αρέσει που τα παιδιά του έγιναν πιο δημοφιλή μιλώντας για τα συναισθήματά τους για την απώλεια της μητέρας τους πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι ανοίχτηκαν για τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε ντοκιμαντέρ του BBC το 2017. Συμπληρώνονταν 20 χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα που της στοίχισε τη ζωή.

Νταϊάνα


Πρίγκιπας Χάρι και πρίγκιπας Γουίλιαμ για Νταϊάνα

Η συνέντευξή της είχε πρόθεση να μειωθεί το στίγμα γύρω από τις ψυχικές ασθένειες. Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε για την αρχική του αντίδραση όταν του είπαν ενώ βρισκόταν στο Balmoral ότι πέθανε η μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα. «Δυσπιστία. Αρνιόμουν να το δεχτώ».

«Θυμάμαι ότι αισθανόμουν εντελώς μουδιασμένος, αποπροσανατολισμένος και ζαλισμένος. Νιώθεις πολύ πολύ μπερδεμένος. Και αναρωτιέσαι «γιατί σε μένα;» συνέχεια. «Γιατί, τι έκανα; Γιατί έπρεπε να μας συμβεί αυτό;» συμπλήρωσε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ συμπλήρωσε για τα νέα του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο πατέρας τους πρίγκιπας Κάρολος δεν μίλησε στο ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Είχε δύσκολη σχέση μαζί της και πιστεύεται ότι είχε παράλληλο δεσμό με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς σε όλη τη διάρκεια της σχέσης και του γάμου τους. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο πρίγκιπας Κάρολος χώρισαν το 1996 μετά το γράμμα της βασίλισσας Ελισάβετ. Τους συμβούλευε πως το διαζύγιο ήταν η καλύτερη απόφαση για όλους.

Εκτός από το γεγονός ότι ανοίγονται, ο πρίγκιπας Κάρολος φέρεται να μην εγκρίνει και το γεγονός πως οι δύο νεαροί πρίγκιπες έχουν μια πιο χαλαρή προσέγγιση στις βασιλικές παραδόσεις. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποκαλούν όλο το προσωπικό στο παλάτι με τα μικρά τους ονόματα. Κάτι που ο πρίγκιπας Κάρολος θεωρεί ότι απορρίπτει το στυλ επικοινωνίας του.

Ο συγγραφέας Christopher Andersen εκτιμά επίσης ότι ο πρίγκιπας Κάρολος είναι δυσαρεστημένος με το πόσο εργο αναλαμβάνουν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον. «Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι δυσαρεστημένος που το «στρατόπεδο» του πατέρα του διακηρύσσει ότι δεν δουλεύουν πολύ. Έχουν τρία μικρά παιδιά και δεν υπάρχει λόγος να δίνουν το παρών σε όλες τις εκδηλώσεις που πηγαίνουν ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα κάθε χρόνο».

Παρά αυτές τις αναφορές ωστόσο ο πρίγκιπας Κάρολος διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι. Ήταν εκείνος που συνόδευσε τη Μέγκαν Μαρκλ στην εκκλησία και έβγαλε μια συγκινητική ομιλία για τον «αγαπημένο» του Χάρι. Αντίστοιχα και πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν εγκωμιάσει τη συμπεριφορά του πατέρα τους μετά τον θάνατο της μητέρας τους.

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Κέιτ Μίντλετον

«Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που πρέπει να κάνει ένας γονιός είναι να πει στα παιδιά του ότι ο άλλος γονιός τους πέθανε. Πώς το αντιμετωπίζεις αυτό δεν ξέρω. Αλλά ξέρεις ήταν εκεί για εμάς. Ήταν αυτός που είχε μείνει και προσπάθησε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε και να σιγουρευτεί ότι είμαστε προστατευμένοι. Αλλά ξέρεις περνούσε και αυτός δύσκολα».

Πηγή: Mirror