O Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για πρόεδρος της Αμερικής το 2024

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


O γνωστός ράπερ είναι παρορμητικός στις δηλώσεις του κι αυτή την φορά ανέφερε πως σκέφτεται να είναι υποψήφιος στις εκλογές το 2024.

Μετέθεσε την… προεδρική του θητεία -που θεωρεί σίγουρο ότι θα αναλάβει- για το 2024 ο γνωστός ράπερ και σύζυγος της Kim Kardashian, Kanye West.

«Αν αποφασίσω να το κάνω, θα γίνει, δεν θα το δοκιμάσω. 100% είναι κάτι που μπορεί να γίνει το… 2024!» δήλωσε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο… πολυτεχνίτης Kanye ανακοίνωσε πρώτη φορά τα σχέδιά του για τον Λευκό Οίκο το 2015 στα MTV Video Music Awards: «Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στις εκλογές του 2020» είχε πει τότε.

«Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα αλλάξω όταν γίνω πρόεδρος είναι ο τομέας της Υγείας, που θα φροντίσω να ανθίσει» δήλωσε ο τραγουδιστής την Πέμπτη.

«Ένα πράγμα έμαθα κάνοντας παρέα με τον Jay-Z και όντας παντρεμένος με την Κιμ, δεν μπορείτε να τα κάνεις σ@@τά με τα χρήματα. Αυτό ήταν το πρόβλημα με πολλούς ριζοσπαστικούς ηγέτες στο παρελθόν», είπε ο Kanye και έπειτα έπλεξε το εγκώμιο του Trump λέγοντας ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του «οι δουλειές έχουν αυξηθεί».

Πηγή: independent