Η πίσω όψη της Tokyo από το Casa de papel είναι καλύτερη και από την σειρά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δε νομίζουμε πως υπάρχει άνθρωπος που να έχει δει το Casa de Papel και να μην την ερωτεύτηκε από την πρώτη σκηνή. Η Ούρσουλα Κορμπερό, ή κατά το γνωστότερο η Τόκιο από την δημοφιλή σειρά του Netflix, είναι με διαφορά το πιο σέξι new entry για το 2018. Αυτό φροντίζει να το δείχνει σε κάθε περίσταση.

Η 29χρονη που στην Ισπανία αποτελούσε εδώ και μια πενταετία το κορίτσι που χαζεύει όλο τον ανδρικό πληθυσμό, συστήθηκε σε ακόμα πιο ευρύ κοινό με τη σειρά. Για την ακρίβεια σε όλο το δυτικό ημισφαίριο και σε αρκετούς από το ανατολικό. Κάποιος θα μπορούσε να την αποκαλέσει την Έμιλι Ρατακόφσκι της Ισπανίας. Η ομοιότητα στο πρόσωπο άλλωστε υπάρχει.

Στο απόγειο της δημοφιλίας της, όπως και κάθε ηθοποιός της σειράς, βλέπει την απήχησή της στα social media να ανεβαίνει ραγδαία λόγω του Casa de Papel. Ακόμα όμως κι όταν αυτό τελειώσει, θα την βρει την άκρη της. Γιατί αν είναι να κάνει αναρτήσεις όπως αυτή που έκανε χθες το βράδυ, τότε δεν έχει καμία σημασία αν θα είναι η Τόκιο ή κάποιος άλλος ρόλος. Θα έχει ήδη μετατραπεί σε κόλλημα ολκής.
Η Ούρσουλα μας υπενθυμίζει ότι το καλοκαίρι έχει ακόμα δρόμο. Το πάνω μέρος του σώματος είναι εντελώς γuμνό. Κάτω φοράει ένα μπραζίλιαν μαγιό. Για να θαυμάσεις ξανά τα οπίσθια που γνώρισες στο Casa de Papel. Ξεκίνα να κοιτάς τώρα γιατί θα χρειαστείς αρκετές ώρες μέχρι να συνέλθεις.

Hello summer, I’m back ?? ? @ivan_gomez_

A post shared by Úrsula Corberó ? (@ursulolita) on Aug 29, 2018 at 9:52am PDT