Σοκ στην Ιταλία – Υπάρχουν ακόμη 10 ως 20 άνθρωποι στα συντρίμμια της γέφυρας στη Γένοβα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Από 10 ως 20 άτομα αναζητούν στα συντρίμμια οι διασώστες
- Πρόκειται για ανθρώπους που δεν έχουν δώσει σημεία ζωής
- Θρίλερ για οικογένειες ατόμων που ίσως πέρασαν από τη γέφυρα
- Επίσημα οι νεκροί της τραγωδίας στη Γένοβα είναι 28 και οι τραυματίες 15

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης στην Ιταλία μετά την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα. Ενώ οι νεκροί είναι επισήμως 38 και ενώ άλλα 15 άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, η είδηση που μεταδίδεται από ιταλικά μέσα σοκάρει την κοινή γνώμη. Υπάρχουν ακόμη 10 ως 20 αγνοούμενοι, άνθρωποι που ίσως έχουν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια.

Οι διασώστες που ερευνούν τα συντρίμμια της γέφυρας που κατέρρευσε στη Γένοβα εξακολουθούν να αναζητούν 10 έως 20 αγνοούμενους, λένε τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης τα οποία επικαλούνται πηγές στη νομαρχία.
Πρόκειται για ανθρώπους που μπορεί να πέρασαν από τη γέφυρα και από τους οποίους δεν υπάρχουν νέα μετά την κατάρρευση, ο επίσημος προσωρινός απολογισμός της οποίας είναι 38 νεκροί και 15 τραυματίες.


«Οι έρευνες συνεχίζονται με τη διάλυση και την απομάκρυνση μεγάλων όγκων της γέφυρας που κατέρρευσε για να βρεθούν οι αγνοούμενοι», ανακοίνωσαν οι πυροσβέστες.
Σύμφωνα με τη νομαρχία, περίπου χίλιοι άνθρωποι εξακολουθούν να εργάζονται στον τόπο της καταστροφής, ανάμεσα στους οποίους σχεδόν 350 πυροσβέστες.
Παρόλο που οι έρευνες δεν έχουν τελειώσει, επίσημες κηδείες έχουν προγραμματισθεί για αύριο Σάββατο αργά το πρωί σε αίθουσα του εκθεσιακού κέντρου της Γένοβας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: www.newsit.gr