Ιταλία: Τουλάχιστον 35 οι νεκροί, τρία παιδιά ανάμεσα στα θύματα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν έχει τέλος η τραγωδία στην Ιταλία. Πλέον γίνεται λόγος για τουλάχιστον 35 νεκρούς από την αστυνομία, παραμένει άγνωστος ο αριθμός των ατόμων που βρίσκονται ακόμη στα συντρίμια μετά την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα.

Οργή και πόνος στην Ιταλία μετά την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα. Ήδη ο αριθμός των νεκρών έχει μεγαλώσει. Η αστυνομία κάνει τώρα λόγο για 35 νεκρούς και αφήνει να εννοηθεί ότι αυτός ο αριθμός θα μεγαλώσει. Ανάμεσα στα θύματα είναι δυστυχώς και τρία παιδιά.

Τα σωστικά συνεργεία εργάζονταν όλη τη νύχτα αναζητώντας επιζώντες μέσα στα χαλάσματα.

«Ο τελευταίος επίσημος αριθμός είναι 35 αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι μπορεί να αυξηθεί περαιτέρω», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Γένοβας.

Η κατάρρευση έγινε χθες εν μέσω σφοδρής καταιγίδας στην περιοχή. Κάποιοι μίλησαν για κεραυνό. Άλλοι μιλούν για μια έκρηξη. Σε κάποιο σημείο της γέφυρα γίνονταν εργασίες. Στην Ιταλία επικρατεί μαζί με τον πόνο και οργή για την κατάρρευση. Στη γέφυρα πριν δύο χρόνια είχαν γίνει εργασίες. Τώρα γίνεται έρευνα εναντίον των υπευθύνων συντήρησης.

Οι εικόνες μαρτυρούν έναν εφιάλτη. Η γέφυρα ήταν γεμάτη ΙΧ και φορτηγά. Πέφτοντας τα παρέσυρε και μαζί συνέθλιψε και διερχόμενα αυτοκίνητα από κάτω. Ακόμη δεν υπάρχει εικόνα για τον αριθμό των θυμάτων.


Έχει παρθεί απόφαση για κατεδάφιση του υπολοίπου τμήματος ώστε να μην κινδυνέψουν περίοικοι, ενώ ήδη 400 άτομα έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους.

Πηγή: www.newsit.gr